Juniorii pedisti din Brasov vor sa promoveze proiecte legislative

Juniorii pedisti din Brasov vor sa promoveze proiecte legislative

0 219

Acum doua zile, tinerii democrati au participat la conferinta judeteana a Organizatiei de Tineret a PD Brasov, desfasurata in sediul Bibliotecii „George Baritiu”. Principala problema asupra careia participantii au cazut de acord a fost constituirea unei comisii, care isi va incepe activitatea in aceasta saptamana si al carei rol va fi conceperea unor proiecte de legi care vor fi sustinute in Parlament de democratii seniori.


Presedintele tinerilor democrati brasoveni, Adrian Oprica, are mare incredere in eficienta acestei comisii si da ca sigure primele ei efecte in prima luna a anului viitor, cel mai tarziu la inceputul lui februarie. OTPD s-a gandit deja la proiectele pe care le va promova prin intermediul comisiei. Unul dintre ele se refera la introducerea muncii fortate ca pedeapsa pentru anumite infractiuni sau contraventii.


Tinerii democrati au prezentat si un raport de activitate al Organizatiei, discutand si pe marginea directiei poltice a OTPD pentru anul 2007.


Astfel, Oprica a precizat ca OTPD a reusit sa acopere 80% din sectiile de votare din judet cu responsabili care se vor ocupa direct de acest lucru. Mai mult, potrivit presedintelui tinerilor democrati, s-a reusit ca in toate comunele si orasele judetului sa existe presedinti de organizatii locale de tineret.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.