Juniorii de la Corona Brasov au un nou antrenor

Juniorii de la Corona Brasov au un nou antrenor

0 171
Conducatorii clubului ASC Corona Brasov, au decis sa aduca la club un nou antrenor, care se va ocupa de echipa de juniori. Tehnicianul care va pregati echipa under 16 ani a clubului este Evgeni Pisarenko. Acesta a fost alaturi de juniorii brasoveni la recentul turneu de hochei (CN under 16) care s-a disputat la Patinoarul Olimpic din Brasov, Pisarenko este nascut in Ucraina, a jucat insa in Romania pentru doue echipe. Acestea au fost Rapid Bucuresti intre anii1999/2000 si Steaua Bucuresti 2001/2012).
Evgeni Pisarenko, este casatorit cu o romanca, din 2010 devenind astfel cetatean roman. Jucatorul ucrainean a evoluat imediat dupa primirea cetateniei romane si pentru prima reprezentativa de hochei masculin a Romaniei, la doua editii ale Campionatelor Mondiale.
"Am decis sa ma retrag, momentan, din activitatea de jucator profesionist si m-am decis sa-mi incep cariera de antrenor. Vreau sa o iau pas cu pas si de aceea am acceptat oferta Brasovului, de a prelua o grupa de juniori.
La Brasov, am gasit conditii foarte bune de pregatire si lucrez cu mare placere, ceea ce e foarte important la copii si juniori. Stiu ca se vrea un proiect ambitios si vreau sa pun si eu umarul cat se poate de mult”, a afirmat tehnicianul juniorilor brasoveni.
Liviu Lupu, presedinte ASC Corona Brasov este de parere ca s-a facut un pas foarte important prin aducerea la echipa de juniori a lui Pisarenko deoarece acesta este omul care poate dezvolta hocheiul juvenil: "Cred ca am făcut un pas important în dezvoltarea hocheiului juvenil, prin aducerea unui fost jucator cu foarte mare experienta. Pe langa conditii optime de pregatire, copiii au parte, de acum inainte, de un antrenor si un mentor de valoare, care ii va ajuta sa progreseze. Continuam  dezvoltarea hocheiului de la cel mai mic nivel, pentru ca, in cadrul clubului Corona, ne dorim ca pe viitor sa avem si brasoveni in echipa de seniori”, a declarat presedintele ASC Corona Brasov.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.