Juniorii braşoveni au jucat cele mai grele meciuri din acest sezon, cu...

Juniorii braşoveni au jucat cele mai grele meciuri din acest sezon, cu Petrolul, lider neînvins atât la categoria U17 cât şi la U19

0 27

Juniorii de la FC Braşov au dat piept sâmbătă cu cele mai puternice echipe din seria patru a Campionatului Naţional. Tinerii noştri de la U17 şi U19 au făcut poate cea mai grea deplasare din sezon, la Ploieşti, pentru a întâlni Petrolul. Chiar dacă s-au întors acasă fără puncte, băieţii au avut parte de două meciuri foarte bune, cu liderii neînvinşi ale celor două competiţii.

La Under 19 scorul a fost 2-0 (1-0) pentru Petrolul. Chiar dacă au pierdut, juniorii braşoveni au jucat bine şi în multe momente s-au ridicat la nivelul adversarului.

A fost un joc dificil cu liderul seriei. Diferența din clasament dintre cele două echipe nu a fost reflectată și în jocul de azi. Băieții s-au ridicat la nivelul adversarilor și au pus reale probleme petroliştilor. Sperăm într-o victorie jocul următor.”, a spus la finalul meciului Laurian Păun, antrenorul de la U19.

Pentru această deplasare Laurian Păun i-a avut la dispoziţie pe: Baragoană, Dumitraşcu, Biro, Manta, Străinescu, Torok, Matifelean, Roşu, Bârsan, Solovăstru, Pîrvu, Tărăboanţă, Resmeriță, Andon, Maxim, Tudose, Cojocaru, Sebe şi Grindean.

La Under 17 (foto) a fost 3-0 (3-0). După o primă repriză slabă, juniorii mici şi-au mai revenit, însă nu au reuşit decât să păstreze scorul neschimbat.

Am plecat cu gândul de a fi prima echipă care îi bate pe cei de la Petrolul dar se pare din jocul prestat că mai avem mult de muncă, la fel cum am spus şi etapele trecute. Mă dezamăgeşte lipsa de curaj şi personalitate a echipei. Când vom regla lucrurile acestea şi vom învăţa să fim o echipă, o să avem de câşigat ca grup şi individual fiecare.”, a transmis Rareş Forika, antrenorul de la U17.

Pentru acest meci antrenorii braşoveni au decis să înceapă cu: Florescu, Dima, Luca, Păscuţă, Mario Tudose, Chiţu, Tufă, Szasz, Pop şi Drăgan. Rezerve au fost: Marco Tudose, Pătraşcu, Veriguţ, Frumosu, Gavrilă, Poloşan şi Popescu.

În etapa a 8-a a Campionatului Naţional, juniorii de la FC Braşov primesc pe teren propriu vizita celor de la Olimpic Zărneşti.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.