Junioarele II de la Corona Braşov s-au calificat în finala Campionatului Naţional

Junioarele II de la Corona Braşov s-au calificat în finala Campionatului Naţional

0 472

Performanţă remarcabilă, obţinută astăzi de handbalistele junioare II, de la Corona Braşov! Echipa pregătită de Mariana Târcă s-a calificat în finala Campionatului Naţional, după ce a spulberat pe CSM Ploieşti, într-una din semifinale, cu 21-11 (9-5). A fost un meci la discreţia echipei braşovene, care nu a beneficiat nici în acest joc de serviciile golgheterei Sorina Târcă, dar nici de tehnica Lopătaru, suspendată. Chiar şi aşa, fetele Coronei au yburdat şi au câştigat, în aplauzele susţinătorilor şi galeriei, care au făcut deplasarea la Sf. Gheorghe.

Echipa braşoveană va disputa mâine finala Campionatului Naţional, în compania echipei CSS Caracal, care a trecut greu în semifinale, cu 24-23 (13-14), de ACS SC. 181 SSP Bucureşti. Va fi, practic, reeditarea finalei de anul trecut, câştigată de echipa din Caracal. Partida se va disputa de la ora 12,00, fiind precedată de finala mică, în care vor fi angrenate CSM Ploieşti şi ACS SC. 181 SSP Bucureşti.

După frumoasa victorie de astăzi, antrenoarea Mariana Târcă ne-a declarat : ,,Le felicit pe fete, este munca lor de un an. Acum, rămâne să aflăm câtă forţă mai avem pentru finala de mâine. Oricum, sunt nişte fete extraordinare, care, în condiţiile în care au lipsit nişte verigi din angrenaj, s-au comportat şi completat remarcabil”.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.