Judetul Brasov isi redirectioneaza banii de investitii pe anul 2011

Judetul Brasov isi redirectioneaza banii de investitii pe anul 2011

0 83

1. Jibert s-au aprobat fonduri in valoare de 100.000 de lei pentru derularea lucrarilor de inchidere a punctelor de depozitare a deseurilor de pe raza administrativ-teritoriala a localitatii.
2. Dragus vor ajunge 130.000 de lei pentru cofinantarea investitiilor privind modernizarea infrastructurii, prin Programul FADR.
3. Crizbavului i-au fost acordate 1,8 milioane de lei pentru cofinantarea realizarii sistemului de apa-canal si a unei statii de epurare.
4. Pentru Fundata sumele alocate initial pentru modernizarea retelelor de apa-canal au fost diminuate cu 46.000 de lei, si destinate pentru reparatii la drumuri.
5.Si la Poiana Marului a avut loc o realocare, in sensul reducerii cu 183.000 de lei a bugetului pentru „Studii”. Fondurile au fost redirectionate catre investitiile privind alimentarea cu apa a comunei (33.000 de lei) si pentru reabilitarea Caminului Cultural (150.000 de lei).
6. Comuna Tarlungeni a fost inclusa intr-un program guvernamental, urmand sa primeasca finantare pentru realizarea unui racord electric la Statia de pompare din zona. Fondurile vor fi alocate prin programul national de alimentare cu apa la sate si locuinte sociale. In vederea efectuarii proiectarii si a executiei, plenul Consiliului Judetean Brasov – care va fi si cofinantator al investitiei – a aprobat recent indicatorii tehnico-economici.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.