Judetul Brasov are cele mai multe proiecte hoteliere!

Judetul Brasov are cele mai multe proiecte hoteliere!

0 154

Desi este perioada de criza, poate ca multi dintre d-voastra ar dori sa afle pulsul constructiilor din Romania.
Daca doriti sa stiti ce se construieste in Romania, va intereseaza CINE, CE construieste si UNDE se construieste, acum puteti afla prin IBC Focus.
Cel mai nou produs al IBC Focus, Raportul Hotelurilor si Pensiunilor -02- aduce informatii utile si dedicate cresterii vanzarilor furnizorilor din segmentului hotelier in contextul anului 2009.
Potrivit informatiilor oferite de reprezentantii companiei pe site-ul de prezentare, IBC inseamna:
„Pe scurt
IBC se da peste cap, citeste un munte mare de ziare si reviste, monitorizeaza o multime de pagini web, are colaboratori in multe parti ale tarii care cauta si gasesc informatii legate de proiectele de investitii din Romania. Apoi se trece la verificarea si filtrarea informatiilor astfel incat clientii nostri sa primeasca informatii puternice legate de cine, ce si unde construieste. Informatiile puternice folosite cu abilitate pot ajuta la cresterea rapida a vanzarilor clientilor nostri.
Detaliat
Prin acest serviciu aveti acces la tot ce se construieste in Romania.”
Baza de date contine 150 de proiecte de hoteluri si pensiuni aflate in proiectare, constructie sau amenajare. Sunt 93 de hoteluri si 47 de pensiuni cu date de contact ale proiectantului, beneficiarului si constructorului care pot fi contactati pentru ofertare si licitatie.
Raportul Hotelurilor si Pensiunilor, editia a doua, este o radiografie actuala a domeniului hospitality ce cuprinde statistici privind volumul si segmentarea pietei cat si principalii jucatori pe piata hoteliera.
Din cifrele acestui raport se observa ca peste 50% din hotelurile aflate in derulare in acest an, vor fi de 3 si 4 stele fapt ce denota perseverenta hotelierilor romani de-a oferi servicii calitativ superioare in pofida contextului de criza econonica.
Din alte date oferite de raportul IBC Focus, Brasovul este premiant in topul judetelor pe numarul de proiecte hoteliere, avand anuntate anul acesta 14 hoteluri si 7 pensiuni. Pe locurile doi si trei se situeaza Ilfov cu 14 proiecte si jud. Cluj cu 13 proiecte.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.