Judetele preponderent romanesti din Regiunea Centru, neglijate

Judetele preponderent romanesti din Regiunea Centru, neglijate

0 136


In cadrul unui program finantat de Uniunea Europeana – Programul Phare 2004- Componenta 1 „Seminarii de informare si constientizare” sunt prevazute sesiuni de informare pentru potentialii beneficiari ai fondurilor structurale.


Proiectul intitulat “Instruire la nivel national si regional pentru intarirea capacitatii de absorbtie a Fondurilor Structurale” prevede o serie de seminarii care au loc in toate regiunile tarii.


Membrii autoritatilor locale dar si alti potentiali beneficiari urmeaza a fi instruiti la diferite niveluri in privinta modului de redactare a cererilor de finantare si al completarii documentaiilor.


Toate bune si frumoase, numai ca judetele romanesti din Regiunea Centru sunt prejudiciate. Un singur seminar din 13 are loc la Alba Iulia, restul fiind organizate in Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe si Targu Mures, pentru majoritatea componentelor fiind planificate sesiuni de instruire in toate cele 3 orase. Brasovul si Sibiul parca nici n-ar exista, iar Alba, unde Regiunea de dezvoltare 7 Centru isi are sediul apare, cum am precizat, o singura data.


Separatism etnic pe bani europeni?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.