Judecatorii au dispus eliberarea lui Maior

Judecatorii au dispus eliberarea lui Maior

0 123

Fostul deputat PSD, Dorin Lazar Maior si partenerul sau de afaceri, Ovidiu Tition, au fost pusi in libertate de catre judecatorii brasoveni, insa procurorii au facut recurs, care va fi judecat ulterior la Tribunalul Brasov.


Ei vor fi eliberati din penitenciarul Codlea doar daca Tribunalul Brasov va respinge recursul procurorilor.


Fostul deputat PSD Dorin Lazar Maior a fost arestat preventiv la sfarsitul lunii decembrie 2006 sub acuzatia de santaj, dupa ce fusese retinut impreuna cu un complice, Ovidiu Tition, ambii fiind cercetati in stare de arest.


Procurorii Serviciului Teritorial Anticoruptie Brasov au stabilit ca Dorin Lazar Maior si Ovidiu Tition au recurs, in lunile noiembrie si decembrie 2006, la actiuni de intimidare fizica si psihica, inclusiv amenintari cu darea in vileag a unor fapte reale, asupra a doi administratori de societati comerciale. Cei doi au fost prinsi in flagrant delict fiind acuzati de santaj.


Conform unor surse judiciare, Maior si complicii sai ar fi cerut cate zece miliarde de lei vechi de la doi patroni de firme din Brasov, dupa ce acestia ar fi obtinut ilegal credinte de la o banca.


?


Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.