Jucătorii de la FC Braşov sunt pregătiţi pentru duelul cu Steaua

Jucătorii de la FC Braşov sunt pregătiţi pentru duelul cu Steaua

0 38

Vineri, 24 septembrie, va avea loc poate cel mai important meci pe care FC Braşov îl dispută de la reînfiinţarea sa. La ora 17.00, pe Stadionul Tineretului, jucătorii braşoveni dau piept cu CSA Steaua în etapa a 8-a a Ligii a 2-a. Ilie Stan, antrenorul braşovenilor, a prefaţat partida şi a spus că echipa se prezintă foarte bine şi speră ca atitudinea de la antrenament să fie pusă în parctică şi la joc.

Este un meci important pentru ambele echipe, nouă ne trebuie puncte, iar Steaua vine după două eşecuri consecutive. Cred eu că şi ei îşi doresc să câştige, exact cum şi noi ne dorim acelaşi lucru. Cred că o să iasă un joc bun, un joc spectaculos şi să câştige echipa care merită. Atitudinea şi participarea la antrenament este la superlativ, numai că nu reuşim să transferăm această atitudine de la antrenament la joc. Ne trebuie timp, sunt jucători tineri, jucători care încă nu au experienţa Ligii a 2-a. Dar adunând puncte cât mai multe şi moralul lor va fi mult mai bun.”, a declarant Ilie Stan.

Pentru meciul cu Steaua, FC Braşov are şi câteva probleme de lot. Cheleş şi Ciopo sunt accidentaţi, dar şi portarul Gheorghe are câteva probleme de sănătate. Boţia încă nu este refăcut, dar a început recuperarea şi se speră ca într-o săptămână să fie apt de joc şi să fie în lot pentru meciul cu Astra. Meciul cu Steaua este unul special pentru antrenorul nostru, care a activat mulţi ani la Steaua, atât ca jucătot cât şi în staful tehnic. “Este istorie, acum mă concentrez la ce am de făcut la Braşov şi sper ca lucrurile să meargă aşa cum ne dorim cu toţii.”, a mai spus Ilie Stan.

FC Braşov şi Steaua, rivali pe teren, dar parteneri în fapte bune! 

Copiii bolnavi din Braşov ar putea avea un nou loc de joacă la Spitalul de Pediatrie de la poalele Tâmpei. Asta şi cu ajutorul suportrilor FC Braşov şi a oamenilor de bine în oraş. FC Braşov, împreună cu asociaţia Magic, cei care au adus zâmbetul pe feţele a mii de copii cu boli grave, fac primul pas. La meciul de vineri, pe care jucătorii braşoveni îl disputa acasă cu Steaua, orice suporter poate dona o mica sumă pentru a se putea amenaja un loc de joacă în curtea Spitalului de Copii din Braşov. Chiar dacă sunteţi suporteri stegari sau stelişti, rivalitatea trebuie să rămână în incinta stadionului, nu şi dincolo de porţile lui. Cu ajutorul unităţii noastre, piticii din Braşov pot avea un nou loc unde să îşi petreacă puţinele clipe de joacă dintre tratamente şi operaţii. Vineri, la porţile stadionului, dar şi în tribune, vor fi urne unde fiecare iubitor al sportului dar şi oamenii care vor să ofere măcar un zâmbet celor mai mici pacienţi ai oraşului, pot pune mână de la mână pentru a strânge fondurile necesare ridicării acestui nou loc de joacă.  În tribune vor fi şi membrii Asociaţiei Magic, care vin să unească cele două galerii pentru acest mic gest la care fiecare dintre noi putem să contribuim.

FC Braşov şi Steaua, rivali pe teren, dar parteneri în fapte bune!

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.