Josep Blatter: Anul 2011 va fi la fel de important pentru conducerea...

Josep Blatter: Anul 2011 va fi la fel de important pentru conducerea fotbalului

0 244

Intr-un mesaj postat pe site-ul FIFA la final de an, presedintele acestei organizatii, Joseph Blatter, a precizat ca principala sa misiune pentru 2011 si anii care vor urma este una foarte clara: aceea de a demonstra ca fotbalul este mai mult decat un joc.
„Evenimentele anului care se incheie au subliniat, o data in plus, dimensiunea sociala si culturala a fotbalului. Prima Cupa Mondiala a FIFA organizata pe continentul african si cucerirea de catre Spania a primului titlu mondial din istoria sa, in timp ce, la Abu Dhabi, o echipa africana a ajuns in premiera pana in finala Campionatului Mondial al cluburilor. Acestea sunt doar doua exemple, printre atatea altele, ale universalitatii fotbalului”, a subliniat presedintele FIFA in mesajul sau.
„Anul 2011 va fi la fel de important pentru conducerea fotbalului. Inainte de alegerea noului presedinte al FIFA, voi participa la congresele celor sase confederatii continentale si ma bucur anticipat ca-i voi putea intalni personal pe reprezentanþii federatiilor si voi putea auzi preocuparile lor, inainte de a stabili impreuna obiectivele si strategia pe care o vom urma, pentru ca FIFA sa poata cunoaste mai bine nevoile membrilor sai, in vederea unei sustineri eficiente. In nume personal, misiunea mea pentru 2011 si anii care vor urma este una foarte clara: aceea ce a demonstra ca fotbalul este mai mult decat un joc. Gratie dimensiunii socio-culturale, fotbalul este o punte de legatura intre oameni si, totodata, o scoala a vietii”, a adaugat Blatter.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.