Johan Cruyff: Olanda a jucat urat si murdar

Johan Cruyff: Olanda a jucat urat si murdar

0 196

Johan Cruyff, legenda fotbalului olandez, a criticat dur prestatia nationalei Olandei din meciul cu Spania din finala Cupei Mondiale.
Cruyff a catalogat drept „murdar” jocul „Portocalei Mecanice” din finala Campionatului Mondial de fotbal, castigata de Spania
„Joi m-a sunat din Olanda si m-au intrebat daca putem juca ca Inter? Putem opri Spania in aceeasi maniera cum a facut-o Mourinho cand a eliminat Barcelona?. Le-am spus Nu. Nu, deloc…Dar nu din cauza ca as uri acest stil, ci pentru ca nu am crezut ca tara mea ar renunta la stilul ei spectaculos. Am spus nu pentru ca neavand jucatori mari precum cei din trecut, echipa are oricum un stil al ei.
M-am inselat. Normal, nu-i spanzur pe toti cei 11 jucatori, dar sunt pe aproape. Nu si-au dorit deloc mingea, posesia. Cu regret spun ca au jucat murdar. Au avut un stil de fotbal e urat, vulgar, nespectaculos si greu de digerat… Daca sunt multumiti de el, foarte bine, dar au pierdut. Au avut o prestatie anti-fotbal”, a declarat Cruyff, potrivit guardian.co.uk.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.