Joe Biden bate din picior precum copii mici, lovit de isteria încăpățânării...

Joe Biden bate din picior precum copii mici, lovit de isteria încăpățânării menținerii la Casa Albă

0 20

Decrepitul președinte american, Joe Biden, ai spune că e lovit de filoxera negaționismului când se încontrează cu mare parte din așa- zis democrații săi, cu cea mai mare parte din presa americană, dar și cu majoritatea poporului american pe tema oportunității retragerii sale din cursa prezidențială. Parcă apucat de isteria copiilor mici supărați pe jucării, nemaifăcând conexiuni logice în cortexul său prefrontal destinat gândirii coerente, Biden repetă bătând din picior „Nu plec, nu plec…”. „Nu-mi pasă ce crede nimeni!”. Asta este consecința deprecierii totale a capacității sale cognitive, asociată cu un negaționism infantil, semn că este foarte aproape de a da în mintea copiilor. Mințind în dreapta și în stânga, Biden încearcă să-i diminueze retoric pe cei mai importanți detractori și defectori ai taberei sale, afirmând pur și simplu prostește că ceea ce crede presa și aceștia nu contează. Culmea! Nici ceea ce cred cei mai importanți finanțatori ai campaniei sale electorale. Se spune că Dumnezeu, înainte să te piardă îți ia mințile. Adică exact ceeea ce se întâmplă cu Biden zilele acestea. Iar Iohannis în inadecvarea sa, Mircea Geoană și Nicolae Ciucă, doi gudurați pe lângă Biden și pe lângă democrați ani de-a rândul, se grăbesc să se întâlnească cu decrepitul eșuat în derizoriu, care nu mai reușește să conducă America, darămite lumea. Primul la Camp David, al doilea și al treilea la Washington, în semn de solidaritate electorală cu cel de pe acuma înfrânt în confruntarea cu Trump. Asta, ca după ascensiunea la Casa Albă a republicanului, România să nu mai aibă niciun fel de intrare la președintele SUA, posibil vreo opt ani.

Nu plec, Nu plec!
„Nu plec nicăieri”, a declarat Biden pentru emisiunea Morning Joe de la postul de televiziune MSNBC. El i-a îndemnat pe toţi cei care doresc ca el să se retragă să candideze împotriva sa atunci când Convenţia Naţională Democrată se va reuni în august. A mai afirmat că se bazează pe alegătorul mediu (sic! Dar cere bani de la miliardari! N.n.).
Biden şi-a exprimat frustrarea faţă de ceea ce el a numit un efort al „elitelor” de a-l forţa să iasă din cursa prezidenţială împotriva lui Trump, pe care l-a învins în 2020, alegerile urmând să aibă loc pe 5 noiembrie.
Când co-gazda emisiunii, Mika Brzezinski, a menţionat o listă de organizaţii majore de ştiri şi experţi care i-au cerut să se retragă, Biden a respins întrebarea. Semn că nu-I mai pasă de ceea ce cred aliații săi, mai ales din presă și s-a refugiat în Regatul lui Oz, unde este totul roz pentru el și pentru familia sa privilegiată.

„Nu-mi pasă ce cred aceste nume mari”
Concluzia este că nu plec nicăieri. Nu plec nicăieri.(sic! Aici se repetă precum copiii mici țâfnoși! N.n.) Nu aş candida dacă nu aş crede absolut că sunt cel mai bun candidat pentru a-l învinge pe Donald Trump în 2024”, a adăugat Biden.
Separat, el le-a cerut luni printr-o scrisoare aleşilor democraţi din Congres să se „ralieze” în jurul candidaturii sale, slăbită de dezbaterea eşuată împotriva lui Donald Trump.
În ciuda speculaţiilor din presă şi din alte părţi, sunt ferm hotărât să rămân în cursă”, a mai scris preşedintele american, adăugând că „orice lipsă de discernământ cu privire la sarcina care ne aşteaptă nu ar face decât să-l ajute pe Trump”, preluat de știri pe Surse. Fără comentarii.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.