Jocurile Olimpice la Bucuresti un proiect prea futurist

Jocurile Olimpice la Bucuresti un proiect prea futurist

0 166

Consilierii generali au respins proiectul privind depunerea candidaturii municipiului Bucuresti pentru gazduirea Jocurilor Olimpice de vara pentru 2020, pe care l-au catalogat ca fiind un „proiect futurist”, „de nerealizat”.
Potrivit proiectului de hotarare, organizarea Jocurilor Olimpice din 2020 in Bucuresti ar fi reprezentat un eveniment care ar fi generat „un impuls major pentru economia Romaniei, o dezvolare a turismului si a infrastructurii, dar si crearea unor noi locuri de munca”.
„Infrastructura va fi realizata astfel incat sa poata fi utilizata si dupa terminarea jocurilor olimpice, lasand ca rezultat stadioane olimpice, retea moderna de transport public de suprafata” se arata in raportul de specialitate al proiectului de hotarare.
Dupa aproximativ o jumatate de ora de dezbateri, in care consilierii au catalogat acest proiect ca fiind „futurist”, „similar proiectului privind autostrada suspendata”, „de nerealizat”, a fost supus votului, obtinand doar 22 de voturi „pentru”. Opt consilieri au votat „impotriva proiectului” si alti 20 s-au abtinut.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.