Jidanul Nati Meir si banii lui

Jidanul Nati Meir si banii lui

0 147

In legatura cu titlul sau expresia din el „jidan”, repet pentru cei care nu-si mai amintesc de cele afirmate de mine in mai multe randuri: respect poporul evreu pentru trecutul si prezentul sau, dar pe acest candidat de carton plouat la presedintia Romaniei il voi numi jidan pana nu vom mai exista, eu sau el. Si sunt sigur ca evreii de buna credinta imi vor accepta parerea, caci, indirect, ii face de ras (bland spus) si pe ei.
Astfel, candidatul la alegerile prezidentiale Nati Meir a recunoscut, intr-un discurs sustinut ieri la Sibiu, ca a platit pentru a obtine cele 280.000 de semnaturi pentru candidatura.
De asemenea, jidanul Meir este convins ca cel care o sa arunce mai multi bani pe piata electorala o sa si castige, uitand insa ca multi romani nu sunt dupa chipul lui Iuda, indiferent cat de rau o duc si cu ce parte a spectrului politic simpatizeaza.
Chiar, m-am intrebat de multe ori: oare acest om – sa-i spunem inca asa – nu-si da seama ca moaca sa produce doar repulsie prin libidinosenia trasaturilor si exprima minciuna la pielea goala?
„Am strans 280.000 de semnaturi. Am dat bani seriosi. Mai mult de 50.000, mai putin de 100.000 de euro. In tara aceasta nici unul nu aduce semnaturi fara bani. Fiecare candidat plateste bani. Sa nu imi spuna mie Sorin Oprescu ca aduna semnaturi pentru ca le place de el! Ce a facut el in Bucuresti? El nu a facut nimic. In toata tara este scumpa semnatura. Legea asta cu 200.000 de semnaturi trebuie sa dispara din Romania. Cu legea asta, oamenii simpli fac bani. Am verificat semnaturile si dupa aceea am platit“, a afirmat Nati Meir.
Si uite cum jidovul ratacitor Nati Meir desconsidera un popor pe care ar dori sa-l conduca, dar doar pentru a-l jupui de ce piei mai are.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.