Jandarmii doneaza sange toata saptamana

Jandarmii doneaza sange toata saptamana

Doneaza sange! Salveaza o viata! Este numele campaniei desfasurate de Patriarhia Romana in parteneriat cu Jandarmeria Romana si cu sprijinul Institutului National de Transfuzie Sanguina. Peste 100 de jandarmii brasoveni s-au alaturat si in acest an campaniei si vor dona pe parcursul acestei saptamani sange pentru toti cei care au nevoie.

Doneaza sange! Salveaza o viata! Este numele campaniei desfasurate de Patriarhia Romana in parteneriat cu Jandarmeria Romana si cu sprijinul Institutului National de Transfuzie Sanguina. Peste 100 de jandarmii brasoveni s-au alaturat si in acest an campaniei si vor dona pe parcursul acestei saptamani sange pentru toti cei care au nevoie. Campania a ajuns anul acesta la a XI-a editie.
Jandarmii brasoveni, obisnuiti sa doneze atat pentru campanii organizate la nivel national dar si de cate ori au fost solicitati s-au alaturat si de aceasta data actiunii nationale initiata de Patriarhia Romana si Jandarmeria Romana.sange
Cum sangele unui donator poate salva pana la trei vieti jandarmii ii indeamna pe toti cei care sunt sanatosi si indeplinesc criteriile pentru donare sa nu ezite sa vina la centrul de transfuzii sanguine Brasov.
Campania Doneaza sange! Salveaza o viata! a ajuns la cea de-a 11 editie. Campania urmareste informarea cetatenilor cu privire la nevoia reala de sange pentru transfuzii din spitalele din Romania, cresterea numarului de donatori si imbunatatirea stocurilor sanguine.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.