Jandarmii au sarbatorit 166 de ani de la infiintarea armei

Jandarmii au sarbatorit 166 de ani de la infiintarea armei

0 337

De Ziua Jandarmeriei Romane, in centrul orasului au fost expuse echipamente si masini pe care luptatorii le folosesc in interventii. Ca de obicei, cei mai impresionati au fost copiii, care au pus tot felul de intrebari despre componentele echipamentelor.

De Ziua Jandarmeriei Romane, in centrul orasului au fost expuse echipamente si masini pe care luptatorii le folosesc in interventii. Ca de obicei, cei mai impresionati au fost copiii, care au pus tot felul de intrebari despre componentele echipamentelor. Cele care au atras cel mai mult atentia au fost incaltamintea si materialele necesare pentru interventiile din munti.
Actiunile de celebrare a Jandarmeriei Romane, care sarbatorit 166 de ani de la infiintare, au inceput miercuri cu Cupa Jandarmeriei la innot, urmat joi de Cupa Presei la Tir si de Ziua Veteranilor. Duminica, a avut loc ultima manifestare.
Prezent la expozitia din Piata Sfatului a fost si un jandarm de la Serviciul Public Salvamont Brasov, care si-a adus fetita sa admire utilajele folosite de tatal sau in cei 15 ani de cand lucreaza.
Misiunile principale ale Jandarmeriei Romane sunt asigurarea si restabilirea ordinii publice, transportul si paza valorilor, bunurilor si materialelor periculoase dar si paza si apararea obiectiverlor de importanta deosebita.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.