Jandarmeria Brasov face recrutari

Jandarmeria Brasov face recrutari

0 110

„E timpul sa te gandesti la viitorul tau. Alege o cariera in Jandarmeria Romana!” Acesta este motto-ul prin care Gruparea de Jandarmi Mobila „Burebista” din Brasov, ii invita pe doritori sa-si depuna candidaturile.
Institutia brasoveana continua campania de recrutare a candidatilor pentru institutiile militare de invatamant, pentru formarea ofiterilor, maistrilor militari si subofiterilor (arma jandarmi).
„Pe langa dobandirea unei experiente de viata si profesionale aparte, va veti mentine intr-o forma fizica si psihica de invidiat, veti cunoaste provocarile date de executarea misiunilor in tara sau in strainatate”, spune Gheorghe – Costinel Tarca, purtator de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Brasov.
Cei care vor urma o scoala militara vor avea parte de scolarizare gratuita in institutia militara de invatamant in care a fost declarat admis, masa, cazare si echipament gratuit, asistenta psihologica, medicala si medicamente gratuite, dar si o solda lunara.
Si absolventii au avantaje. Ei primesc o solda lunara, echipament, hrana, asistenta medicala, medicamente gratuite, concedii si scutiri medicale platite, concediu de odihna, suplimentar, de studii, dar si concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului. Militarii mai primesc permisii, compensatie lunara pentru chirie, documente de transport gratuit pentru efectuarea concediului de odihna si pensie militara.
Conditiile preliminare sunt urmatoarele: sa aiba cetatenie romana si domiciliul in Romania, sa cunoasca limba romana scris si vorbit, sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat sau in ultimul an liceal, varsta pana la 27 ani implinita in cursul anului 2009, sa nu fi avut niciodata media generala la purtare sub 8,00, sa fie declarat apt medical, fizic si psihic, sa nu aiba antecedente penale sau sa nu fi in curs de urmarire penala ori de judecata pentru savarsirea de infractiuni, dar si sa aiba inaltimea minima – 1,70 m barbatii si 1,65 m femeile.
Mai multe detalii despre pregatire, beneficii, modul de organizare si desfasurare a admiterii, tematica, bibliografie si probele de concurs puteti obtine de la sediul Gruparii de Jandarmi Mobila „Burebista” Brasov din strada Vasile Goldis nr. 1-3, la numarul de telefon 0268.545.900 interior 24607, 24631 sau pe pagina de web a unitatii www.jandarmeria mobilabrasov.ro.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.