Jandarm rănit cu un topor de rromi suspecți de furt din Teliu

Jandarm rănit cu un topor de rromi suspecți de furt din Teliu

0 75

Procurorii brașoveni cercetează doi rromi din localitatea Teliu după ce aceștia au agresat și rănit luni un jandarm al Grupării Mobile, iar o autospecială a fost avariată în timpul unei acțiuni a forțelor de ordine în localitate.
Totul a început cu instrumentarea unui dosar de furt. Polițiștii și jandarmii au fost trimiși să soluționeze o plângere formulată de o societate din Teliu, din incinta căreia s-au furat mai multe țevi.

Polițiștii și jandarmii au ajuns la locuința autorilor furtului și i-au chemat la poartă pe suspecți. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani și un tânăr de 17 ani.
Aceștia l-au amenințat cu toporul pe unul dintre polițiști și au început să arunce cu pietre și alte obiecte contondente spre oamenii legii lovindu-l pe unul dintre jandarmi în picior.

De asemenea o mașină a Grupării Mobile de Jandarmi a fost avariată sub ploaia de bolovani. Echipajul a cerut întăriri prin stație pentru aplanarea incidentului. Agresorul de 33 de ani a fost reținut, iar tânărul de 17 ani este căutat, după ce a reușit să fugă.
Cei doi sunt acuzați de ultraj, lovire și alte violențe, vătămare corporală, distrugere și furt. Dosarul este acum instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Vedeți și articolul: ,,Creștinește. Ni se revoltă valohttps://infobrasov.net/crestineste-ni-se-revolta-valorile-diasporeze-romulanii-din-telui-au-luat-cu-asalt-primaria/.rile diasporeze! Romulanii din Teliu au luat cu asalt Primăria!

Iulian Rinder

P.S foto: Barikada.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.