Jale MARE la Casa de asigurari de sanatate – toti candidati pentru...

Jale MARE la Casa de asigurari de sanatate – toti candidati pentru functia de director nu au trecut examenul!

0 416

Oameni buni sa vedeti cine coordoneaza SANATATEA la nivel judetean, sau ce inseamana numirile politice! Niciunul dintre cei 47 de candidati pentru functiile de presedinti-directori generali ai caselor de sanatate judetene si OPSNAJ nu au trecut examenul scris al concursului din data de 2 martie, potrivit unui anunt postat pe site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
Un numar de 15 candidati au absentat, iar unul a fost eliminat din concurs.
Pai sa fie clar, data examenului si tematica (bibliografia) era cunoscuta din toamna anului trecut. Si mai trebuie spus ceva „astia” care nu au fost in stare sa faca punctajul (unul cica a luat doar trei puncte si doar unul singur s-a apropiat de 50) sunt din categoria care chiar nu stiu nimic decat sa fie in acord cu CAMARILA POLITICA! Pe bune, desi era pe functii, unii dintre ei chiar de cativa ani, se pare ca toti stiau doar sa semneze, evident, acolo unde le arata …interesul si secretara de la usa!
Contractele de management ale presedintilor-directori generali ai caselor judetene de asigurari de sanatate au incetat in data de 30 septembrie 2015 in urma actualizarii indicatorilor de performanta, anunta CNAS in luna octombrie a anului trecut.
CNAS preciza ca pana la organizarea concursurilor de ocupare a acestor posturi au fost numiti presedinti-directori generali interimari.
Vasile Ciurchea,Modificarea in proportie de peste 50% a indicatorilor de performanta generali si specifici si cerintele specifice postului de presedinte-director general s-a realizat tinand cont de actualele obiective ale sistemului de asigurari sociale de sanatate, informa la acea data sursa citata.
‘Am considerat necesara aceasta redefinire a obiectivelor, indicatorii de performanta erau perimati. Presedintii-directori generali revocati din functie au posibilitatea sa participe la concursurile care vor fi organizate pentru ocuparea acestei functii in concordanta cu noii indicatori’, declara Vasile Ciurchea, presedintele CNAS.
CNAS preciza ca introducerea cardului national de sanatate da o noua dimensiune a activitatii caselor de asigurari de sanatate din punct de vedere al monitorizarii, evaluarii, validarii si decontarii serviciilor medicale.
Numarul indicatorilor de performanta a crescut de la 65 la 111, mentiona CNAS.
Fara discutie tandemul format din fostul ministrul al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, si Vasile Ciurchea, presedintele CNAS, au stricat multe jocuri si pare ca spart SISTEMUL. Opozitia la introducerea CARDULUI DE SANATATE nu a fost altceva decat ultima baricada ridicata de jefuitorii bugetului SANATATII. Acum se vede dovada numirilor politice care nu au facut altceva decat sa serveasca, in interior, clientela de partid si in exterior tarii interesele SISTEMULUI.
Acum trebuie urmarit reactia SISTEMULUI. Este posibil ca netrebnicii sa se razbune si sa vedem cum un om ca Vasile Ciurchea este EJECTAT de SISTEM.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.