JAFUL BANULUI PUBLIC – O REALITATE CONFIRMATA ZI DE ZI! DE CE...

JAFUL BANULUI PUBLIC – O REALITATE CONFIRMATA ZI DE ZI! DE CE SUNTEM SĂRACI ÎNTR-O ŢARĂ BOGATĂ!

3 899

SA SE STIE FOARTE BINE DE TOTI ROMANII CE FAC ALESII!!!!? CUM SE SIFONEAZĂ PROFITURILE URIAŞE DIN ROMÂNIA ÎN OFFSHORE! DE CE SUNTEM SĂRACI ÎNTR-O ŢARĂ BOGATĂ! DE CE AVEM SALARII ŞI PENSII MICI! DE CE AVEM NEVOIE DE ÎMPRUMUTURI EXTERNE! DE CE NU SUNT BANI LA BUGET? VOTATII IN CONTINUARE!

6.000 firme care acţionează pe teritoriul Romăniei (corporaţii străine sau ale oligarhilor multimiliardari români) „exportă” zeci de miliarde de euro anual în Cipru sau alte offshores. Cum se face acest „export”? Legal! Permis de Codul Fiscal! Prin contracte de consultanţă încheiate între corporaţiile respective şi „căsuţe poştale” a unor „investitori” ciprioţi sau alte naţii din „insule”, care sunt de fapt interfaţa multinaţionalelor „occidentale” care jefuiesc România.
Concret, dintr-un profit operaţional de 1 miliard euro, 9.000.000 euro reprezintă cheltuială de consultanţă „plătită” in Cipru sau alt offshore, profitul declarat la statul român rămânând 100.000 euro. La care se aplică un impozit de 16%, România „câştigând” doar 16.000 euro!!!
Dacă prin Codul Fiscal ar fi interzise aceste „cheltuieli de consultanţă” (care se fac între „lup” şi „lupoaică), s-ar putea impozita 1 miliard de euro, statul român câştigand 16.000.000, adică de 1.000 ori mai mult! Banii corecţi care ar fi trebuit să fie colectaţi la buget!FISC M
Deci se îngroaşă conturile americanoizilor sau „occidentalilor” în timp ce se subţiază buzunarele românaşilor! Necolectându-se bani la buget (unde e DNA, SRI, ANAF?!), salariile şi pensiile râmân mici şi mai grav, e nevoie de împrumut de la FMI, BCE sau BM, pe care le vor plăti copiii românaşilor!
România sărăceşte în fiecare zi datorită trădătorilor de politicieni care servesc interesele străine, făcând Codul Fiscal al Corporaţiilor, care permite aceste tranzacţii „criminale” cu offshore!
În „contrapartidă”, fiscul „omoară” firmele româneşti, prin suprafiscalizare şi controale abuzive! Că aşa a fost „ordinul” de peste Ocean! Ce interese servesc „aleşii” noştri?
Alte „metode” de sărăcire a românaşilor aplicate de politicieni conform „instrucţiunilor”:
– cele mai mici redevenţe din lume la exploatarea ţiţeiului (doar 6%, în timp ce media europeana este de peste 35%). Irak, care se află sub ocupaţie americanoidă, încasează de la stăpânii lor 17%, Norvegia 80%, alte ţări îşi exploatează singure resursele (OMV).
– redevenţe nule la exploatarea gazelor de sondă (fiind considerate produs secundar, datorită legislaţiei făcute pentru străini).cod fiscal1
– redevenţe între 7-12% la exploatarea gazelor de pungă (Gazprom).
– redevenţe nule la exploatarea gazelor şi petrolului din Marea Neagră (Exxon).
– redevente de 3.5% la exploatarea gazelor de şist (Chevron-retrasă, dar sunt destule firme „occidentale” care explorează în România).
– cedarea aproape gratuită a distribuţiei de gaze şi electricitate către companii „occidentale” care s-au „angajat” să facă investiţii pentru „diferenţă” care să nu se regăsească în facturi. Ştiţi deja, că acele investiţii sunt recuperate din facturile voastre, declansându-se o anchetă în acest sens, dar rămasă în punct mort de peste 1 an de zile.
– investiţii triplate în autostrăzi (COST in bataie de joc: peste 25 milioane euro/km, media europeană fiind de 6-8 milioane de euro/km), „diferenţă” regăsindu-se în contractele de „consultanţă” ale mafiei naţionale (politice) şi internaţionale, care se numesc „subcontractori”.
Mai vreţi?
PĂNĂ UNDE MAI MERGE TRĂDAREA DE ŢARĂ?!
NU ÎNŢELEGEŢI CĂ TOŢI SUNT LA FEL? Că slujesc aceluiaşi stăpân?
Irina Balcangiu – martie 2016

COMENTARII

  1. Sa va fie rusine guvernanti flaminzi si inconstieti ,macar daca aceste furaciuni si nelegiuiri ar ramine in tara .Iar voi parlamentari nedefiniti ca ROMANI ce cautati pe teritoriu acestei tari !? Eminecu avea dreptate ,”In lumea asta prost facuta ,c……..tii f…t in loc sa p.. ta Iar f……..sii consacrati nu pot sa f….a de c…….ti pacat pacat de trecutul acestei tari.

  2. Unii, dintre cei care mai posteaza despre jaful banului public,au fost acolo unde se imparteau si se jefuia banul public.Atunci nu au avut nimic de comentat,nu s-au opus,dar au luat parte la impartire.Cel mai usor de dedus acest lucru,sunt casele si masinile lor. Uni au devenit,deodata patrioti,grijulii si chiar profesori in a preda altora,cum sa furat si eventual,ce ar trebui facut. In rest,nici o schimbare.Obiceiurile raman.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.