Jaf la o casa de schimb brasoveana

Jaf la o casa de schimb brasoveana

0 157

Nu va faceti griji, nu a fost un adevarat jaf, cu morti, raniti si bani disparuti. Este vorba doar de o simulare, pentru a se testa viteza de reactie a celor pusi sa intervina in asemenea cazuri, un test util si necesar.
In cadrul unui program bine stabilit si gandit, politistii brasoveni au controlat din nou casele de schimb valutar din Brasov. Pentru a mai schimba „ritualul” controalelor, intrat oarecum intr-o obisnuinta care poate duce la tocirea vigilentei, decazand in virtuta obisnuintei, de aceasta data a fost testat de catre echipa de control rapiditatea cu care intervine firma de paza.
Politistii au intrat intr-o casa de schimb de pe strada Muresenilor si au pus-o pe angajat-casiera sa apese butonul de panic.
Agentii de paza au ajuns la casa de schimb in sase minute si jumatae, timp care se incadreaza in timpii de interventie de zece minute, prevazuti in contract.
Nu sunt rele aceste exercitii si simulari, caci astfel se tine atentia treaza, iar cei care nu actioneaza in baremul stabilit pot fi eliminati din „breasla”, putand fi inlocuiti cu altii mai capabili.
Asemenea actiuni vor continua si pe viitor, ne asigura reprezentanti ai Politiei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.