Jaf la banul public?

Jaf la banul public?

0 364

Dupa atacurile la primarul George Scripcaru, social – democratii au trecut si la sefii diferitelor directii din Consiliul Local Brasov.


Primul tras din “caciula” Attila Radnoti, un dintre cei mai vechi si mai rezistenti sefi din Primaria Brasov. Acesta a rezistat tuturor “calamitatilor” si “cutremurelor” din ultimii 18 ani, reusind sa supravietuiasca si dupa primari ca Moruzzi si Ghise, – de care lumea aproape ca a uitat.


Avand la discretie un “serviciu excelent” (nu se compara nici macar cu un mandat de senator sau deputat), o experienta bogata si o subtila sustinere “politica”, Attila Radnoti a rezistat si vantului de schimbare propovaduit de Scripcaru in campania electorala. Si uite asa omul a dovedit ca are un stilou greu! Spunem asta pentru ca cei mai multi bani din bugetul orasului sunt cheltuiti sub semnatura Attila Radnoti.


Este si normal acest lucru pentru ca Directia Tehnica din Primaria Brasov are cel mai interesant “domeniu” de actiune si de cheltuire a banului public:Iata ca Seful Directiei Tehnice din Primaria Brasov, Radnoti Attila, a intrat in vizorul social-democratilor brasoveni, care prin portavocea Emil Nita, mai mult democrat decat social, a pus tunurile pe directia predilecta de atac.


In ultima conferinta de presa pe care a sustinut-o, consilierul judetean Emil Nita a declarat ca Radnoti „este suspectat de jaf din banii publici”:


Din informatiile noastre a rasarit un nou personaj care si-a creat un paradis propriu, respectiv domnul Attila Radnoti. Directia pe care o conduce repara drumuri la pret dublu fata de costurile din alte orase. Se fac lucrari ineficiente”. Este primul atac care are “subiect si predicat” si care are o referire cat se poate de reala. De exemplu, pe strada 13 Decembrie un utilaj special astupa acum ceva timp gaurile dintre sinele de tramvai. Peticea gropile pe sistem full-jet. Acum, se scoate sina de tramvai si se astupa gaurile cu… beton. Nu trebuie sa fii mare specialist sa stii ca vor dura doua-trei luni aceste lucrari”.


Dupa aceste afirmatii suntem siguri ca lucrurile nu se vor opri aici.


Cineva cu siguranta va sesiza Parchetul pentru sanctionarea vinovatului (vinovatilor), pentru ca din “oficiu” aceasta actiune nu se prea practica.


Ori altcineva, va declansa vreun proces de calomnie cu daune de miliarde, ca doar are “balta peste”, adica ambii (Emil Nita si Attila Radnoti) sunt in bani.


Asta pentru ca il credem pe Emil Nita cand declara ca “seful Directiei Tehnice a municipalitatii s-a transformat in ultimii ani intr-unul dintre cei mai bogati oameni din Brasov”.
?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.