Jacobs 3 in 1 – fabricata la Brasov

Jacobs 3 in 1 – fabricata la Brasov

0 187

Populara cafea Jacobs 3 in 1 va fi acum produsa la Brasov. Acest lucru va fi posibil datorita dezvoltarii activitatii companiei Pan Group Craiova, unul dintre cei mai mari producatori de morarit si panificatie de pe plan local, care si-a extins anul acesta parteneriatul cu producatorul Kraft Foods Romania si pe segmentul cafelei si a inceput sa ambaleze produsele Jacobs 3 in 1.
„Datorita rezultatelor anterioare am extins colaborarea cu Kraft Foods, demarand ambalarea produselor 3 in 1 Jacobs, cu livrari atat in tara, cat si in strainatate”, au declarat reprezentantii Pan Group, cu afaceri de peste 25 mil. euro in 2008, citati de Ziarul Financiar.
Se pare ca reprezentantii fabricii de la Craiova nu par deloc afectati de relocarea fabricii in Bulgaria, costurile calculate in ceea ce priveste transportul fiind in aceleasi, distanta Craiova – Brasov sau Craiova – Bulgaria fiind similara.
Pan Group nu este singurul producator local care a preluat o parte din productia Kraft in urma relocarii fabricii din Brasov in Bulgaria.
Compania Rap Confectionery din Brasov, detinuta de omul de afaceri Radu Popeia, opereaza pana la finalul anului in fabrica de ciocolata a Kraft Foods din Brasov, producand batoanele Smash si bomboanele Chokotoff.
Chiar daca exporturile au protejat compania de fluctuatiile monedei euro, actionarii Pan Group au taiat anul acesta din costurile companiei pentru a nu fi nevoiti sa disponibilizeze o parte din cei peste 1.000 de angajati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.