Ivermectina reduce mortalitatea cu 75% în cazurile de Covid

Ivermectina reduce mortalitatea cu 75% în cazurile de Covid

0 52

Profesorul universitar Paul Marik din SUA atrage atenția că ceea ce trăim în această pandemie este un „faliment total al sistemelor noastre medicale”, potrivit France Soir.
Paul Marik este profesor în medicină și director al unității de tratament intensiv (ATI) al Universității de Medicină din East Virginia, SUA. Expert recunoscut în septicemie, el a participat la numeroase studii clinice.
După o introducere despre cariera lui din ultimii 30 de ani, el ne oferă un punct de vedere asupra pandemiei și a gestionării ei dezastruoase, precum și asupra tratamentelor timpurii.
El ne vorbește și despre publicarea unui studiu despre Ivermectină efectuat de un colectiv de medici, printre care și dr Pierre Kory. El ne explică și cum au fost cenzurați de revista Frontier care, după o evaluare făcută de alți cercetători, a decis, din motive necunoscute (mai degrabă, neexpuse -n.r.) să nu publice acest studiu.
Un medicament care costă 2 cenți nu primește aprobare deși nu are nici un efect secundar și și-a demonstrat eficacitatea asupra diminuării încărcăturii virale, în timp ce Remdesivir, la 3.000 de dolari și cu efecte adverse învederate, este totuți aprobat. Să vezi și să nu crezi!

Ivermectina reduce mortalitatea cu 75% în cazurile de Covid

Puteți urmări INTERVIUL VIDEO ÎN ENGLEZĂ AICI – la France Soir oferite de publicația franceă în parteneriat cu BonSens.info doar pe site-ul propriu, după ce a fost interzisă pe YouTube.
Mai multe informații despre lupta pentru autorizarea Ivermectinei puteți găsi pe Ivermectine-covid.ch (în franceză) sau pe Front Line Covid-19 Critic Care Alliance (în engleză.)

Sursa: ActiveNews & Incorect Politic

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.