Ivan Cismaru suparat pe Aristotel Cancescu

Ivan Cismaru suparat pe Aristotel Cancescu

0 202


?


Doi fosti colegi de partid si amici, pe vremea cand amandoi faceau parte din Partidul Democrat au inceput sa-si arunce acuze cu prastia.


Ivan Cismaru e foarte nemultumit de conducerea Consiliului Judetean, mai exact de Presedintele Aristotel Cancescu, devenit liberal, peste noaptea politicii romanesti.


Democratul senator, care a fost cooptat in comisia pentru deblocarea situatiei privind transformarea Companiei Apa in operator regional, acuza CJ ca nu are o strategie privind fondurile structurale in domeniul alimentarii cu apa si canalizarii.


In opinia lui Cismaru, in loc sa voteze in plen cota de participare a judetului la CAB de 50%, administratia judeteana ar fi trebuit sa gandeasca un plan de accesare a fondurilor structurale, sustinand ca incapatanarea Cj de a avea majoritatea nu are relevanta, in contextul in care, intr-un viitor apropiat multe firme si administratii locale vor putea solicita fonduri in domeniu, existand riscul sa nu mai poata fi acoperit proiectul initial.


?“In 2008 vor exista mai multe societati care vor accesa fonduri europene si exista riscul ca atunci sa nu se mai poata acoperi intreg proiectul gandit initial. Eu imi tot pun intrebarea de ce exista atata interes pentru Compania Apa la Consiliul Judetean?!” a declarat Cizmaru.


In replica, Aristotel Cancescu l-a sfatuit pe Cismaru sa se uite in ograda proprie si sa constate ca daca ar fi avut o strategie privind CET si ar fi accesat fonduri europene pentru lucrari de reabilitare, nu s-ar fi ajuns in situatia critica de acum, cand regia de termoficare risca sa ramana fara gaz si sa nu mai poate livra agent termic.


De asemenea, Cancescu a subliniat ca in timp ce Consiliul Judetean a depus 50 de cereri pentru fonduri europene, Primaria s-a limitat la doua, aratand ca in acest context nu este cazul ca democratii sa aduca acuze Consiliului Judetean.


Iata ca fratii intr-o Alianta D.A. au ajuns sa vada barna din ochiul celuilalt si sa nu mai observe gramezile de neimpliniri, de promisiuni neonorate, de dosare si…


Iarta-i Doamne ca nu mai stiu ce fac!


?


Bianca Sorescu


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.