Iures la Fisc pentru Loteria Bonurilor

Iures la Fisc pentru Loteria Bonurilor

0 493
Aproape 100 de brasoveni s-au inghesuit la ghiseele ANAF pentru a-si revendica inca din prima zi premiul de la Loteria Bonurilor. Desi s-au grabit sa-si inregistreze bonurile cu valoare de 6 lei, multi cred ca suma pe care o vor primi la final va fi nesemnificativa. Premiul de 1 milion de lei pus in joc la Loteria Bonurilor se va imparti la numarul total de bonuri validate, care par sa fie foarte multe la nivelul tarii.
Loteria Bonurilor a fost lansata de autoritati pentru a determina cat mai multi romani sa ceara bonul de casa atunci cand cumpara ceva, in ideea reducerii evaziunii fiscale. Premiul primei extrageri a Loteriei bonurilor este de un milion de lei. La ghiseele Agentiei de Administrare Fiscala din Brasov au stat la coada primii 94 de brasoveni pregatiti sa-si revendice premiul. Multi nu se asteapta la mare cistig si cred ca s-au agitat degeaba.
Cei care nu si-au inregistrat bonurile in prima zi, mai au timp sa se prezinte la sediul Fiscului. Potrivit Nicoletei Rogalski, sef Serviciu Registru Contribuabili Persoane Fizice ANAF Brasov, pana in 13 mai 2015 brasovenii care au bonuri fiscale emise in data de 7 februarie 2015 a caror valoare intreaga este de 6 lei nu conteaza valoarea de dupa zecimale trebuie sa se prezint cu copia actului de identitate , bonul fiscal in original si vor completa o cerere pe care o vor depune imperuna cu aceste doua documenete.
Dupa trecerea celor 30 de zile, premiul de un milion de lei va fi impartit in mod egal.
Urmatoarea extragere a Loteriei Bonurilor va avea loc pe 17 mai. La aceasta extragere vor participa toate bonurile emise in cursul lunii aprilie, pentru valori cuprinse intre 1 si 999 de lei. Pina atunci, teancurile de bonuri se vor stringe in sertare dar si la casierele magazinelor cutreierate de cumparatori.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.