Iulia Ganea pleaca in Israel

Iulia Ganea pleaca in Israel

0 653

Iulia Ganea, tanara gravida lovita pe trecerea de pietoni din Cristian va pleca in aceasta seara in Israel, pentru tratament la o clinica de recuperare! Sotul acesteia, paramedicul Laurentiu Ganea a comunicat pe o retea de socializare ca familia este plina de speranțe si optimism

Iulia Ganea, tanara gravida lovita pe trecerea de pietoni din Cristian va pleca in aceasta seara in Israel, pentru tratament la o clinica de recuperare!
Sotul acesteia, paramedicul Laurentiu Ganea a comunicat pe o retea de socializare ca familia este plina de speranțe si optimism in privinta tratamentului de la REUTH Rehabilitation Hospital din Tel Aviv.
Starea Iuliei este neuro- vegetativa, cu deficit motor la nivelul tuturor membrelor. A fost operata pe creier insa recuperarea va dura mult timp. Laurentiu Ganea este insa increzator ca medicii israelieni vor reusi sa ii redea sotia, asa cum o cunostea el inainte de tragedie.
Sotul Iuliei a incercat sa gaseasca solutii si sa stranga banii necesari pentru recuperare in strainatate. A reusit sa adune 50.000 de euro, suma care va ajunge pentru 2-3 luni de tratament in Israel.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.