Iubitul Zoiei Ceausescu si-a spus povestea si la Brasov

Iubitul Zoiei Ceausescu si-a spus povestea si la Brasov

0 54

Fostul iubit al Zoiei Ceasusescu si-a lansat la Brasov povestea de amor cu fiica dictatorului comunist! Scriitorul Petru Popescu traieste astazi in Statele Unite; la mai bine de 30 de ani de la consumarea legaturii sale cu Zoia Ceausescu, autorul istoriseste in romanul „Supleantul” povestea de dragoste interzisa.
In urma cu 40 de ani, un tanar scriitor s-a indragostit nebuneste de fiica dicatatorului Nicolae Ceausescu. O iubire interzisa inca de la inceput: Petru nu voia sa devina scriitorul de casa al familiei Ceausescu. Ea era fiica temutului dictator si nu s-ar fi putut casatori cu un posibil disident. In cele din urma, barbatul a ales sa emigreze in Statele Unite, singura decizie care ii salva constiinta scriitoriceasca rebela, chiar cu pretul pierderii iubirii de care era subjugat atunci.
Autor al cunoscutelor romane „Dulcea ca mierea e glontul patriei” sau „Prins”, Petru Popescu s-a decis cu greu sa puna pe hartie povestea iubirii imposibile pe care a trait-o in tinerete. L-a indemnat s-o faca dorinta de a comunica direct si sincer cu cititorii, o apropiere despre care spune ca nu se mai practica in zilele noastre.
Extrem de apreciat atat de publicul din tara, cat si de cel din Statele Unite, Petru Popescu este convins ca „Supleantul” se va bucura de un succes imens in Romania.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.