Iubitorii tenisului de camp sunt asteptati la Sibiu

Iubitorii tenisului de camp sunt asteptati la Sibiu

0 99

Duminica, 13 ianuarie 2013, Baza Sportiva Panalim din Cisnadie (Str. Selimbarului 30, judetul Sibiu) gazduieste cea de-a doua editie a Campionatului de dublu al Asociatiei pentru Promovarea Tenisului, turneu de tenis de camp desfasurat in cadrul circuitului Tie-Break Cup Tour din acest an.

Pe tabloul competitiei se afla 6 echipe impartite in doua grupe, care vor juca pe zgura, pe teren acoperit, in sistem „fiecare cu fiecare”, castigatorul unui meci fiind decis in urma unui singur set. Primele doua clasate din fiecare grupa se vor califica in semifinale, iar invingatorii din aceste doua partide vor juca finala. Atat in semifinale, cat si in finala, stabilirea castigatorului se va face in urma unui super tie-break.

La finele competitiei, sportivii vor fi recompensati cu medalii, premii si puncte in clasamentul Tie-Break Cup Tour 2013.Campionatul de dublu de la Cisnadie este organizat de Asociatia pentru Promovarea Tenisului cu sprijinul Bazei Sportive Panalim, partener principal al competitiei, precum si cu sprijinul Tenis Axyall, Sport Art si Infinity Trophy.

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.