Iubitorii sportului in aer liber din Brasov si Covasna, sunt asteptati la...

Iubitorii sportului in aer liber din Brasov si Covasna, sunt asteptati la Natura Parc

0 124

Iubitorii sportului si distractiei in aer liber din judetele Brasov si Covasna, si nu numai, sunt asteptati la Natura Park la granita dintre cele doua judete, mai exact in apropierea localitatii Chichis. Cei care manageriaza complexul sportiv si de agrement Natura Parc, au anuntat deschiderea sezonului 2013.

Destinatie optima pentru cei care prefera sa se relaxeze activ, Natura Parc ofera turistilor posibilitatea de a practica, pe cele 160 de hectare ale sale, diverse sporturi in aer liber precum tenis, volei pe nisip, minifotbal, minigolf, paintball, zboruri de agrement, plimbari cu hidrobicicleta, pescuit sau inot.

Si pentru ca veni vorba de inot, piscinele de la Natura Parc, o oaza de racoare in zilele toride de vara, isi asteapta turistii la preturi accesibile. Astfel, in zilele lucratoare tarifele sunt 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii (sub 1,3m), iar in weekend si de sarbatorile legale adultii vor plati 20 de lei, iar copiii 10 lei.

Noutatile pe care Natura Parc le anunta pentru acest sezon sunt mutarea zonei de camping si gratare pe terenul de FotbalGolf, mai aprope de zona zero, beach bar si zonele de agrement, precum si faptul ca, incepand cu 1 iunie, principalele cai de acces din Natura Parc vor fi asfaltate.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.