Iubitorii snowboarding-ului sunt asteptati la Predeal

Iubitorii snowboarding-ului sunt asteptati la Predeal

0 111
Duminica, 30 decembrie 2012, pasionatii de snowboarding din toata lumea sunt asteptati la Predeal sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Snowboarding-ului, eveniment organizat de catre EuroSIMA (European Boardsports Industry Manufacturers Association), Outdoor Sports Valley (asociatia industriei europene de sporturi in aer liber) si WSF (World Snowboard Federation).
In tara noastra, Asociatia Practicantilor de Snowboarding din Romania anunta organizarea celei de-a VII-a editii a World Snowboard Day la complexul de ski si agrement Arena Platos din statiunea sibiana Paltinis si la Predeal.
Conform acesteia, cei care vor fi prezenti la Arena Platos vor avea parte de un concurs de snowboarding si un demo freestyle, vor putea viziona filmul „The Art of Flight” si se vor putea distra la petrecerea de la apres ski.
Distractia va fi prezenta si la Predeal, acolo unde Asociatia Practicantilor de Snowboarding din Romania, in parteneriat cu Primaria Predeal, organizeaza un centru de testare gratuita a celor mai noi echipamente de snowboarding, iar incepatorii vor putea lua parte la cursuri gratuite oferite de catre instructorii Asociatiei, cunoscuti datorita taberelor Fresh-Meat.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.