Iubitorii maratonului sunt asteptati in Piata Unirii din Brasov

Iubitorii maratonului sunt asteptati in Piata Unirii din Brasov

0 88

Sambata, 6 aprilie 2013, va avea loc la Brasov competitia de alergare montana Semimaraton Brasov – Intersport eveniment ajuns la cea de-a doua editie. Startul se va da din Piata Unirii din Brasov iar la aceasta competitie sunt asteptati sa participe concurenti cu varste de peste 14 ani profesionisti dar si amatori. Toti concurentii inscrisi la start vor putea opta sa alerge 21 de kilometri in proba de semimaraton sau 10 kilometri in proba de cros.

Participarea se va face pe categorii de varsta, pentru semimaraton acestea fiind 14-22 ani, 23-39 ani si +40 de ani, feminin si masculin, iar pentru proba de cros categoriile de varsta sunt 14-19 ani si +20 de ani.

Vor fi acordate premii primilor trei clasati la fiecare categorie, iar la semimaraton premierea se va face si la open. De asemenea, vor fi acordate medalii tuturor celor care termina cursa.

Inscrierile se pot face pe www.semimaraton.ro, pana la data de 3 aprilie, pentru o taxa de participare de 60 de lei individual sau 320 de lei pentru grupuri de 8 persoane, la proba de cros, respectiv 80 de lei individual si 560 de lei pentru 8 persoane, la semimaraton. Categoria de varsta 14-19 ani beneficiaza de o reducere de 20 de lei la ambele probe, iar concurentii peste 60 de ani pot participa gratuit.

Se vor face inscrieri si la fata locului, in zilele de 5 si 6 aprilie, achitand o taxa de 80 de lei la cros sau 100 de lei la semimaraton.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.