Iubitorii de muzică populară lăsați cu buza umflată de Primărie

Iubitorii de muzică populară lăsați cu buza umflată de Primărie

0 185

Sfârșitul săptămânii trecute ne-a mai adus un concert din gama festivalieră a primarului Coliban, de data aceasta în Parcul Tractorul, unde iubitorii de muzică populară ar fi trebuit să se delecteze cu Taraful de la Clejani, o renumită formație coral-instrumentală populară.
Numai că joi, în loc de taraf a apărut o altă formație total necunoscută, asta deși fraierii au plătit 50 de lei per bilet la un concert în aer liber, culmea!, aproape ca la Opera din Brașov.
Primăria Brașov, ca principal organizator, nu a dat nicio explicație nemulțumiților, aruncând vina pe formația respectivă, care și-ar fi contramandat concertul. În fapt fiind doar vorba de o incompetență a responsabililor lui Coliban cu organizarea concertului.

Taraful de la Clejani absent, Vali Vijelie la datorie
Curios este faptul că în zilele următoare interpreții de alte genuri de muzică, dar și de manele n-au lipsit, nici Țăndărică, vineri, nici Vlăduță al lui Lupau, sâmbătă, nici Vali Vijelie, duminică, biletul la fiecare concert fiind tot în cuantum de 50 de lei per reprezentație.
Se pare că primarul Coliban a conștientizat într-un final că în Brașov mai există și alți consumatori în loc de aceia ai muzicii progresiste și ai prafurilor neprecizate aici, anume cei de muzică populară. Iar cum alegerile se apropie, iar popularitatea primarului printre cei din urmă menționați este la cote critice, Coliban și-a spus că dacă tot a scăldat Brașovul în râșnița festivalieră preelectorală, să mai abordeze și zone până acum neexplorate de USR, cele tradiționale. Pe care oricum nu le înțelege, însă pragmatismul politic i le impune, dar și bugetul secătuit al Primăriei.
Cu ce rezultat vom vedea anul viitor!

Libiu Mateescu  

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.