Italienii sunt pregatiti pentru Steaua

Italienii sunt pregatiti pentru Steaua

0 95

Walter Mazzari tehnicianul formatiei italiene Napoli, este suspendat pentru partida cu Steaua din Europa League, insa asteapta un joc perfect din partea baietilor sai pentru a putea avansa in primavara europeana.
„Stiu sigur ca nu vreau sa pierd sansa de a fi singura echipa italiana care merge in primavara Europa League. Pentru oras este o performanta incredibila. Steaua este o piatra dura, la Bucuresti ne-am vazut intr-o situatie extrem de grea. Am reusit cu greu sa revenim in acel meci. S-ar putea sa fac niste modificari tactice fata de acel meci, oricum suntem foarte bine pregatiti. Trebuie sa facem un meci perfect in faza defensiva, ca sa nu existe niciun risc. Cand ne facem jocul, putem pune in dificultate orice echipa din lume. Obiectivul nostru este sa dam un gol mai mult decat adversarul. Chiar daca sunt suspendat pentru aceasta partida, colaboratorii mei sunt instruiti sa conduca bine echipa in teren”, a afirmat Mazzari.
La randul sau, slovacul Marek Hamsik a evidentiat importanta meciului cu Steaua pentru gruparea napoletana.
„Toate gandurile noastre sunt la meciul cu Steaua. Vrem sa ne calificam, ne concentram doar pe ceea ce ne asteapta contra Românilor si lasam campionatul pe locul secund. Trebuie sa trecem în saisprezecimi cu orice pret! Nu avem ca obiectiv castigarea Serie A, dar jucam bine si ne bucuram de succesul pe care l-am avut pana acum. Nu murim niciodata, de aia reusim sa intoarcem atatea rezultate”.
Partida dintre Napoli si Steaua se va disputa miercuri, de la ora 22:00.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.