Italienii de la Verona au facut spectacol in Bazinul Olimpic

Italienii de la Verona au facut spectacol in Bazinul Olimpic

0 386

Poloistii de la Sportul Studentesc Corona nu s-au putut ridica la nivelul unui adversar mult mai valoros si aflat intr-un stadiu mult mai avansat de pregatire. In meciul de prezentare a echipei pentru noul sezon, brasovenii s-au inclinat cu 5-15 in fata formatiei din Verona, locul al treilea in campionatul Italiei si participanta in Liga Campionilor

Poloistii de la Sportul Studentesc Corona nu s-au putut ridica la nivelul unui adversar mult mai valoros si aflat intr-un stadiu mult mai avansat de pregatire. In mecuil de prezentare a echipei pentru noul sezon, brasovenii s-au inclinat cu 5-15 in fata formatiei din Verona, locul al treilea in campionatul Italiei si participanta in Liga Campionilor.
Formatia italiana a jucat deja mai multe meciuri oficiale in cea mai importanta competitie continentala, pe cand elevii lui Relu Georgescu urmeaza sa debuteze oficial in noul sezon abia la sfarsitul acestei saptamani. Toate acestea s-au vazut inca din primele minute ale jocului, cand italienii s-au distantat rapid la 5-0. In continuare, Corona nu a cedat, in ciuda faptului ca Verona a continuat sa inscrie aproape la fiecare atac si sa se apere foarte bine. polo3
Gazdele au reusit si ele sa inscrie in sfertul secund, motiv de bucurie pentru numerosii spectatori veniti sa vada pe viu o echipa foarte valoroasa, cum este Verona.
La final, italienii s-au impus cu 15-5, insa spectacolul a fost savurat de toti cei prezenti in tribunele Bazinului Olimpic.
Partida a fost si o pregatire inaintea meciului poloistilor de la Brasov cu CSM Digi Oradea, in care inotatorii de la Corona trebuie sa fie mai lucizi pe fazele de finalizare.
Echipa este la inceput de drum, cu noi achizitii, multi tineri, doi jucatori straini de valoare, dintre care fundasul nationalei Slovaciei, dar oficialii promit publicului si multe alte surprize foarte placute.
Brasovenii vor debuta sambata in noua editie de campionat, pe teren propriu, impotriva celor de la Crisul Oradea.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.