IT Challenge 3.0 un succes al AIESEC Brasov

IT Challenge 3.0 un succes al AIESEC Brasov

0 112

Brasovul a gazduit incepand cu data de 14 decembrie, la initiativa AIESEC Brasov, proiectul IT Challenge 3.0, proiect prin care s-a incercat facilitarea unei interactinui si comunicare intre studentii de la facultatile de IT si firmele din brasovene din domeniu.
Pe parcursul workshop-urilor sustinute, studentii au putut acumula si aplica cunostinte teoretice.
Mai mult, participantii la eveniment au avut ocazia de a afla noile tendinte pe piata, gasind astfel solutii ingenioase pentru probleme profesionale si afland care e calea sigura pentru a obtine succesul intr-o afacere on-line.
Aceasta a 3-a editie a proiectului a putut avea loc datorita implicarii 4 firme care si-au adus aportul pe cele doua track-uri: Software Development si Web Design. Astfel, celor 70 de participanti la workshop-uri li s-a oferit oportunitatea sa devina competitivi in activitatile pe care le desfasoara. La sfarsitul workshop-urilor, reprezentantii companiilor si-au rezervat dreptul de a-i pune in competitie pe studenti, organizand unele concursuri. Si cum in toate domeniile elita ia premii, trei studenti vor avea ocazia sa-si dezvolte propriile idei de afaceri pe internet datorita sustinerii acordate de catre compania implicata pe track-ul de Web Desing.
Celelalte companii au oferit atat premii in bani pentru cei mai activi dintre participanti, cat si stagii de practica in cadrul companiei.
Studentii care au participat la proiect au posibilitatea sa acumuleze experienta practica la o companie multinationala, datorita programului de practica internationala intermediat de AIESEC.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.