Israelul a descoperit un medicament care a vindecat în 5 zile 29...

Israelul a descoperit un medicament care a vindecat în 5 zile 29 din 30 de bolnavi covid-19

1 38

Medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu a explicat că un „medicament minune” administrat unor bolnavi covid-19 a dat rezultate uimitoare.
Testele preliminare au arătat că 29 din 30 de pacienţi, care se aflau în stare moderată sau gravă, şi cărora li s-a administrat medicamentul denumit EXO-CD24, s-au recuperat în decurs de o săptămână și au plecat acasă.
Acest medicament minune este un fel de proteină biologică, care se folosește în cercetarea domeniului cancerului. Această proteină calmează sistemul imunitar care atacă și provoacă probleme mari respiratorii.
Proteina este foarte ieftină și se utilizează ușor. Se aplică prin inhalație; această proteină ajunge în plămâni și aici se produce minunea. Inhalația durează 3 minute și s-a constatat că funcționează pentru formele medii și severe.
Se tratează bolnavii cu formele grele și critice, nu cei cu forme ușoare. S-a văzut că în doar două zile, rezultatele au fost extraordinare. După cinci zile, 29 dintre bolnavii pe care s-au făcut testele au fost acasă, al 30-lea a fost după 7 zile acasă”, a declarat Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu.
De remarcat că nu au fost niciun fel de efecte secundare. Dacă o să avem noroc, în două luni vom putea produce milioane de doze pentru inhalație și vom putea trata boala”, a adăugat medicul.

Deşi rezultatele obţinute în urma acestui studiu au fost excelente, medicul a îndemnat oamenii să continue să se vaccineze. „Mergeți să vă vaccinați, că vaccinul poate să salveze viața ta și a familiei, să nu uităm că asta e o colaborare între vaccinuri și medicamente. Să sperăm că va fi un medicament minune, deocamdată e sub experiment”, a conchis acesta.

Al doilea tratament
Un alt tratament dezvoltat de o companie israeliană, bazat pe imunoterapie, a dovedit rată de mortalitate zero după ce a fost administrat la pacienţi covid-19 internaţi la terapie intensivă în stare foarte gravă sau critică, relatează Times of Israel, potrivit Adevărul.
În total, 21 de pacienţi cu forme severe de boală au supravieţuit după ce au primit medicamentul, la finalul a două studii clinice derulate în Israel.

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

  1. Văd că în saitul vostru știința este propovăduită de cei care fac YOGA.
    Deja într-un articol de ieri scriați că bibi Netanyahu nu mai este premier deci e păcat să vorbiți despre un medic care de fapt este român “Berkovits” ca și despre un medic oarecare când puteai simplu să-mi spuneți medicul de origine română Berkovits a spus :
    De fapt voi sunteți doar un Softwere

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.