ISJ nu cerceteaza pe teren incidentul de la Victoria

ISJ nu cerceteaza pe teren incidentul de la Victoria

0 413

Ancheta la Liceul „Ion Codru Dragusanu“ din Victoria, dupa ce filmuletul cu profesoara agresiva a fost postat pe Internet. Desi nici elevul, nici parintii acestuia nu au depus plangere, comisia de disciplina a liceului o cerceteaza pe profesoara de informatica suprinsa lovind-ul pe adolescent cu o carte si apoi cu piciorul

Ancheta la Liceul „Ion Codru Dragusanu“ din Victoria, dupa ce filmuletul cu profesoara agresiva a fost postat pe Internet. Desi nici elevul, nici parintii acestuia nu au depus plangere, comisia de disciplina a liceului o cerceteaza pe profesoara de informatica suprinsa lovind-ul pe adolescent cu o carte si apoi cu piciorul.
Filmuletul a fost inregistrat cu telefonul mobil de unul dintre colegii tanarului si a fost postat pe internet imediat dupa incidentul petrecut vineri.
Directoarea liceului a anuntat inca de luni Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, dar reprezentantii inspectoratului nu au ajuns inca in zona pentru ancheta, recunoaste Victor Vijoli, inspector scolar general adjunct.
Liceul „Ion Codru Dragusanu“ din Victoria s-a remarcat in vara cu promovabilitatea de 100% la examenul de Bacalaureat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.