ISIS unguresc la Tg. Secuiesc !!

ISIS unguresc la Tg. Secuiesc !!

0 713
„În principiu, teroristul Beke Attila ar fi omorât la Tg.Secuiesc mai mulți maghiari decât români, spune Radu Banciu in emisiunea sa la B1Tv.  Dar este clar că interesul lui era să lovească în simbolul acestei zile de 1 Decembrie și prea puțin îl interesa că face victime și printre ai lui. Este o acțiune gravă, de terorism. Poate fi numit un act terorist, desigur, în stilul acestei grupări și în stilul extremiștilor maghiari care, într-un moment care li s-a părut prielnic, au vrut să-și dea și ei arama pe față.
E tot un fel de ISIS și ăsta numai că de mai mică amploare pentru că fiecare e cu rasa lui. Maghiarul este extremist în totalitatea lui. Nu poate să spună un maghiar că nu are în gena lui chestia asta. Dacă i se activează gena, maghiarul este extremist.
A se vedea relațiile pe care le au cu toate țările frontaliere, mai puțin cu Austria pentru că acolo știm care sunt motivele. Deci este un extremist notoriu, la fel ca musulmanul. Maghiarii sunt cu toții la fel. Ați văzut cum îi tratează pe europeni,  care este poziția Ungariei față de Uniunea Europeană. Sigur, nu sunt la fel de curajoși, au o doză de lașitate. Ei nu sunt cei mai curajoși dintre cetățeni.
Iată și primele reacții ale soției extremistului. Ea s-a plâns pe Facebook de modul inuman în care a fost tratat de autorități, vorbind de o traumă sufletească: ” După ce l-au interogat toată noaptea, nu au asigurat traducere, toate procesele verbale au fost făcute în limba română și nu l-au lăsat pe avocat să meargă cu el. V-am spus că așa se întâmplă cel puțin în Occident când e caz de terorism”.
Boabă de română nu știa. El avea nevoie de traduce. Doamnă, locuiți în România, v-ați născut aici și nici măcar limba română nu ați învățat-o? Credeți că dacă e saltat vreun arab în Paris i se traduce procesul verbal în arabă când el apare pe pașaport cetățean francez?
Ăsta voia să sară în aer toată piața din Tg.Secuiesc, putea să omoare 50-60 de oameni și noi vorbim de modul inuman în care a fost tratat? Sunteți nebuni? În ce lume trăim!”, a spus Radu Banciu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.