Irlandezi interesati de Brasov

Irlandezi interesati de Brasov

0 51

La ambasada Irlandei la Bucuresti a avut loc, miercuri, prezentarea unor firme si companii din insula de langa cea britanica, firme care doresc sa se lanseze pe piata romaneasca.
La ambasada au fost prezenti si prefectul Ion Gontea, impreuna cu subprefectul Gabor Benedek.
Printre firmele prezentate s-au numarat si companii specializate in proiecte publice, derulate cu fonduri europene. Drept care prefectul Brasovului s-a intalnit ieri dimineata cu Horton Chapman, reprezentantul unei firme de consultanta pentru proiecte de investitii, precum tratarea apelor uzate, energie eoliana sau transport pe cale ferata. La intalnire au participat si reprezentanti ai Companiei Apa Braºov.
Omul de afaceri irlandez s-a declarat interesat de derularea unor proiecte legate de aprovizionarea populatiei cu apa si de canalizare si a pledat pentru promovarea unor sisteme de acest tip la nivel regional, care sa deserveasca mai multe localitati si astfel sa acopere o arie mai mare cu niste costuri mai mici.
Este de dorit o colaborare in aest sens, mai ales avand in vedere statutul de metropola pe care il va avea in curand Brasovul.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.