Irlanda la un pas, U.E. la doi, de …decreștinizare?

Irlanda la un pas, U.E. la doi, de …decreștinizare?

0 131

Este evident !!  Casatoriile homosexuale sunt un factor care faciliteaza decrestinizarea Europei. Irlanda e un caz de studiu lucid in aceasta privinta. In mai 2015 irlandezii au decis prin vot legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in tara lor. Asta a insemnat, intr-un sens, ca irlandezii au votat sa nu mai fie o tara crestina. Pentru ca a decreta in societatea civila opusul a ceea ce Dumnezeu a rinduit, si anume ca barbatul si femeia alcatuiesc, prin casatorie, „un singur trup” (Facerea 2:24), inseamna a respinge institutia care pastreaza si transmite de la o generatie la alta crestinismul si credinta in Dumnezeu: casatoria si familia crestina. Trei ani mai tirziu, in mai anul acesta, irlandezii au votat, dezincriminalizarea avortului, adica uciderea copiilor nenascuti fara consecinte penale. Si aceasta lovitura data doctrinei crestine a constituit un pas decisiv inspre intoarcerea la paginism a irlandezilor si a Irlandei.

Poate unii dintre noi isi zic „cerul nu s-a prabusit” (inca) si aici se termina procesul de secularizare a Irlandei. Nu tocmai. Luna viitoare Parlamentul Irlandei va lua in discutii pasul urmator inspre secularizarea completa si decrestinizarea totala a Irlandei: eliminarea din Constitutia Irlandei a oricarei referinte la crestinism, Dumnezeu, Biserica,  Trinitate si dogmele crestine. Mintea secularista e intr-o permanenta stare de gestatie diabolica. Odata zagazurile rupte, avalansa secularista se prabuseste peste societate si ingroapa marele edificiu crestin cladit de 2000 de ani incoace cu singele martirilor.

Argumentul politicienilor irlandezi care urmaresc acest obiectiv e sa aduca Irlanda „in pas cu lumea” si „standardele europene”. Asupra acestui subiect oferim un articol din presa catolica: https://www.firstthings.com/web-exclusives/2018/06/the-phony-war-on-taliban-ireland.

Daca exemplul Irlandei nu e suficient sa convinga, va amintim ca in ultimii 10-15 ani, adica era din istoria omenirii in care societatea occidentala a experimentat cu abolirea familiei si casatoriei naturale, procentul occidentalilor care se declara crestini ori cu credinta in Dumnezeu a scazut vertiginos. Parctic vorbind, Biserica Anglicana e pe moarte in Marea Britanie, la fel ca si Biserica Episcopala din Statele Unite si Biserica Luterana din Norvegia si Danemarca.
Numarul ateilor in Norvegia a crescut, procentul norvegienilor care se declara atei fiind mai mare ca al norvegienilor care se declara crestini.Iar daca in America numarul ateilor nu a crescut , numarul persoanelor care se declara crestine a scazut sub 80% iar al celor care se declara fara religie a crescut …Si pentru ce?

Casatoriile homosexuale nu au nicio utilitate sociala
Am spus-o de multi ani si reamintim astazi – casatoriile intre persoane de acelasi sex nu au nicio utilitate sociala. Nici un rost. La ce folosesc ele? Casatoria naturala e utila societatii, datorita functiilor ei procreative si parentale si succesiunea in mod ordonat a generatiilor umane. Nu exista nici un comentariu ori articol care sa fi explicat utilitatea sociala a casatoriilor homosexuale, motivul fiind ca …nu exista. Chiar si homosexualii cu integritate intelectuala au scris si afirma ca nu exista motive intemeiate pentru instituirea casatoriilor homosexuale.

Casatoriile homosexuale sunt EFECTIV o moda frivola
Tot de mai multi ani s-a explicat frivolitatea casatoriilor homosexuale. Ele sunt o moda trecatoare, o frivolitate si un stil de viata care nu dainuie. Pentru primii 2 sau 3 ani dupa legalizarea casatoriilor homosexuale, homosexualii se casatoresc in numar relativ mare, din motive usor de inteles. Dar dupa 2 sau 3 ani, numarul lor scade vertiginos….
Asta a fost experienta Canadei, Marii Britanii, Frantei si a Noii Zeelande.Pe parcursul anilor, conform  datelor statistice privind descrestarea constanta a numarului homosexualilor care se casatoresc,s-a demonstrat ca e incompatibila cu modul de viata promiscuu al homosexualilor. Majoritatea dintre ei nu cred si nici nu practica monogamia ci practica „casatoriile deschise” care permit relatii sexuale cu persoane terte.

Ce este cel mai grav,  casatoriile homosexuale dauneaza copiilor
De-a lungul anilor  o sumedenie de articole si studii sociologice  atestau foarte clar efectul toxic, nociv si nefast al casatoriilor homosexuale asupra copiilor. Date statistice obtinute in ultimii 20 – 25 de ani reflecta numeroase efecte negative. Copiii crescuti de cupluri homosexuale, casatorite ori nu, sunt mai slabi la invatatura, au o incidenta de recidivism mai ridicata, sufera de confuzie sexuala, tind sa fie mai dependenti de alcool, droguri si tutun ca si ceilalti copii, si le lipseste autostima.

Casatoriile homosexuale cauzeaza confuzie sexuala
In ultimii ani explozia confuziei sexuale la copii si adolescenti a crescut enorm. Asa cum v-am informat de-a lungul anilor majoritatea covirsitoare a acestor copii si adolescenti parvin din famlii „ne-traditionale” adica formate din doi barbati ori doua femei.
De asemenea, incidenta suicidului e extrem de ridicata la copiii transgender.  Un studiu din Statele Unite devoaleaza ca 50% din fetele care se considera baieti ori si-au schimbat sexul din fete in baieti au incercat sa se sinucida in ultimele 12 luniLa baietii care se considera fete ori si-au schimbat sexul in cel feminin, procentul a fost de 30%. Studiul a fost colosal si a cuprins 120.000 de tineri americani intre 11 si 19 ani.
In 2017 aproximativ 150.000 de adolescenti americani se identificau ca fiind transgender. Asta reprezinta o epidemie catastrofala cauzata in primul rind de modificarile artificiale facute de societatea seculara in relatiile de familie si casatorie care nu se conformeaza firescului si naturii.
Oferim articolul care discutat studiul: http://thefederalist.com/2018/09/13/study-half-transgender-female-teens-attempted-suicide/.
Un alt articol, publicat recent, discuta explozia transgenderismului in Western Australia unde in ultimii partu ani numarul copiilor si adolescentilor care se identifica ca fiind transgender a crescut de 350 de ori. In alte cuvinte, explozia transgenderismului se transforma intr-un fenomen

Casatoriile homosexuale ne submineaza drepturile
Peste tot unde casatoriile homosexuale au fost instituite ele au dus la subminarea si inabusirea libertatilor si drepturilor celorlati cetateni.
Libertatea religioasa a suferit, crestinii care nu agreaza cu casatoriile homosexuale fiind penalizati, exclusi din universitati, de la locul de munca, stigmatizati, exclusi din programe guvernamentale de interes public. Casatoriile homosexuale au subrezit si libertatea de constiinta, crestinii fiind constrinsi impotriva constiintei lor sa oficieze casatorii homosexuale. Cei care s-au opus au fost penalizati.

Casatoriile homosexuale si gaystop-ul homosexual
In plus,  exista o miscare globala de penalizare a persoanelor care se opun casatoriilor homosexuale, inclusiv intelectuali, academicieni, teologi, psihologi. In literatura online aceasta miscare anti-valori e numita „gayspato”. Intelectuali nu pot sa-si publice materialele care contrazic dogmele homosexuale ori transgenderiste.
In Romania miscarea homosexuala merge mina in mina cu CNCD, cele doua avind in comun o ura inversunata fata de crestini si miscarea pro-familie din Romania, urmarind prin hartuire si denigrare eliminarea altui punct de vedere !!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.