IRESPONSABILUL PREMIER UNGAR PROVOACA DIN NOU POPORUL ROMAN! AFARA, CU ORBANUL DIN...

IRESPONSABILUL PREMIER UNGAR PROVOACA DIN NOU POPORUL ROMAN! AFARA, CU ORBANUL DIN TARA!!

0 576

Premierul Ungariei, Viktor Orban, participă din nou la manifestarile revizioniste ale asa-zisei Universităti de Vară de la Tusnad, el sosind deja în stațiunea din jud. Harghita pentru a participa azi la o dezbatere, alături de alti doi revizionisti notorii: europarlamentarul ungar (pe lista FIDESZ) tradatorul Tokes Laszlo, turnator dovedit al securitatii , discuția urmând să fie moderată de alt provocator: președintele Comisiei de Politică Externă a Parlamentului Ungariei, Nemeth Zsolt.
Cu tupeul sau nemasurat, arogantul Viktor Orban a postat o fotografie pe o rețea de socializare, în care se află pe o terasă, în Băile Tușnad, alături de  (cel mai probabil) fiica sa, însoțită de mesajul: Erdélyben, otthon (nr: În Ardeal, acasă). De ce amesteci copilul in golanelile tale extremist-sovine, bai provocator horthyst ce esti? Profiti  in continuare de intelegerile subterane puse la cale cu tradatorul Basescu, sub ochii unui guvern santajat de udmr, care se poarta ca o femeiusca ce isi ridica fustele la orice „promisiune”.
Culmea tupeului premierul Ungariei a avut, în cursul serii de vineri o întâlnire cu ușile închise, cu președintele UDMR, Kelemen Hunor, urmand să aibă  discuții „de instruire” și cu reprezentanți ai maghiarilor din Ucraina, Croația Slovacia sau Serbia, invitati la Tușnad, ca intr-un sat fara caini. Caci tara chiar pare a nimanui: presedintele pleaca in Austria, premierul, in carje, isi anunta plecarea in concediu, ministrul de interne (asta cu „interesul/ national”) nu stie decat sa se dea „comandant” in fata …romanilor, in timp ce Orban ii da cu tifla ascunzand un urmarit penal (pe fostul deputat udemerist)… in Ungaria.
Si asta in vreme ce la  la Băile Tușnad au fost desantati aproximativ 200 de lectori, reprezentanți ai Guvernului de la Budapesta, specialiști  mincinosi, profesori , oameni de afaceri,asa zis cercetători  sau fosti diplomați, cu precădere din Ungaria, incitati sa bata cu pantoful in masa , zbierand bezmetic ca „Vrem Ardealul!”
Ma mir ca nu vine si Basescu, sa-l mai scuipe a doua oara in fata, derbedeul Csibi Barna, incurajat aprobator de fostul informator al securitatii ungare, chiar ORBAN VICTOR   ( Prof.Deak Andrei)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.