IRESPONSABILITATE? INTERESE PRIVATE? LOVITURA PE LA SPATE? ...

IRESPONSABILITATE? INTERESE PRIVATE? LOVITURA PE LA SPATE?

0 109

Abia intors din America de Sud, presedintele Traian Basescu,s-a grabit sa semneze  joi, un decret de decorare a mai multor personalitati din Austria, printre care actualul presedinte al Consiliului de Administratie al OMV, Gerhard Roiss, dar si fostul presedinte CA al OMV Wolfgang Ruttenstorfer si Ordinul "Meritul Industrial si Comercial" – in grad de Mare Ofiter domnului Dr. Gunter Geyer, director general al Wiener Stadtische, presedinte onorific al Vienna Insurance Group.

Decorarea a fost facuta la initiativa presedintelui Traian Basescu, precizeaza comunicatul. Distinctiile au fost acordate in aceeasi zi in care premierul Victor Ponta a anuntat ca se va intalni, la Viena, cu managerul general al companiei OMV, Gerhard Roiss, cu care va discuta despre majorarea redeventelor.

Totodata, vineri, 1 februarie, intra in vigoare o Ordonanta de urgenta a Guvernului privind introducerea unei taxe speciale pentru explotarea resurselor minerale, altele decat gazele naturale.  Potrivit OUG, companiile care au activitati de exploatare si extractie a resurselor minerale, altele decat gazele naturale, sunt obligate la plata unei taxe speciale de 0,5% din venituri.

(Sursa:HotNews)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.