IPOTEZĂ ȘOCANTĂ : Nu ISIS a organizat atentatele din Paris, ci...

IPOTEZĂ ȘOCANTĂ : Nu ISIS a organizat atentatele din Paris, ci instituțiile politice occidentale!

2 421

COMENTARII

  1. Serviciile de informatii franceze si germane stiau inca de acum o luna ca se planuieste un atac in Paris si nu au luat nicio masura sa-l dejoace!

    Cu 48 de ore inaintea dar si in timpul atacului, a existat un atac cibernetic masiv asupra fortelor de securitate franceze printre care mobile data network care au „orbit” aceste forte de securitate franceze! Astfel de capabilitati si sincronizari depasesc posibilitatile ISIS si pot avea loc numai cu complicitatea statului francez!

    „Din intamplare” in dimineata zilei de vineri 13 Noiembrie, la Paris avea loc un „exercitiu” in care politia, pompierii, salvarile erau toate mobilizate, asa incat „atacul i-a gasit gata pregatit!”

    Ceea ce s-a petrecut in Paris, arata ca „supravegherea in masa” nu are niciun efect in combaterea terorismului! (Ee… si daca ti-ar spune „adevaratul scop al supravegherii”, ai vedea ca „are ceva efect” da nu te-ai prins!GV

    Atacul de la Paris, poarta amprenta „Mossad”! ISIS, creatia US si a Mossadului, nu putea actiona decat la ordinul acestora, iar „teroristii cu cagule, dar cu pasaportul sirian la ei, lasat in urma ca sa se stie” trebuie sa provoace „comunitatea internationala” la a ataca Siria, nu pentru distrugerea ISIS, ci pentru inlaturarea lui… Assad!

  2. Omul stie ceva, dar o pune cotit. Teatrul Bataclan din Paris, tocmai fusese vandut de proprietarii sai evrei cu doua luni inainte de atac! Inca din 2011 grupul extremist Army of Islam planuia un atac acolo tocmai din cauza ca proprietarii erau… evrei! Instrainarea imobilului era o actiune publica, deci un lucru cunoscut de cei interesati.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.