iPhone 3G la Orange

iPhone 3G la Orange

0 60

Orange va aduce terminalul iPhone 3G in Romania, vanzarile urmand sa inceapa din 22 august, dupa ce operatorul de telefonie mobila a semnat un acord cu compania americana Apple. Printre orasele care se vor bucura de aceasta noutate va fi si Brasovul. „Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan portile a 6 magazine Orange din tara, unde clientii Orange sunt asteptati sa ia parte la lansarea oficiala a iPhone: Orange concept store din Bucuresti si magazinele Orange din Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (Sos. Stefan cel Mare)”, se arata intr-un comunicat al Orange.
Incepand de joi, 7 august, clientii isi pot inregistra online pre-comanda la adresa www.orange.ro.
Terminalul va fi disponibil, din 22 august, in toate magazinele Orange, precum si intr-un numar de magazine selectate ale partenerilor.
In primele sase luni ale anului, numarul de clienti ai Orange Romania s-a majorat cu 17,7% fata de perioada similara a anului trecut, la 10,1 milioane, iar veniturile au avansat cu 9%, la 628 milioane euro.
Lansat in iunie 2007 in Statele Unite, iPhone este un terminal care combina un telefon, un browser Web si un player audio si video. La momentul lansarii, un terminal era vandut la pretul de 500 de dolari sau 600 de dolari, in functie de memorie.
In cel de-al treilea trimestru al anului fiscal 2008, incheiat la 28 iunie 2008, Apple a vandut 717.000 terminale iPhone, fata de 270.000 in aceeasi perioada a anului trecut. In primul week-end de la lansarea noului model iPhone, in iulie 2008, Apple a vandut un milion de unitati in 21 de tari.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.