iPad-ul din Romania – povestea unui brasovean (I)

iPad-ul din Romania – povestea unui brasovean (I)

0 113

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, romanii le vor putea face cadouri cu adevarat speciale celor dragi sau, de ce nu, chiar lor, prin achizitionarea unor produse unice pe piata din Romania.
Saptamana aceasta, cu putin inainte de Craciun, se lanseaza pe piata interna primele BlackBerry si iPad-uri „de Romania”.
Telefonul va costa 519 lei, iar tableta PC – 899 de lei, TVA inclusa.
Acestea sunt creatiile unei firme din Brasov care sub marca sa, Allview, a mai produs pana acum LCD-uri, GPS-uri sau telefoane mobile dual-SIM
„iPad-ul de Romania” se numeste PC Allview AllDro.
„BlackBerry-ul” va fi primul telefon dual SIM 3G Qwerty romanesc. Dispune de un ecran TFT de 2,4 inci, tastatura Qwerty, conexiune 3G, Wi-Fi, GPRS, EDG si Bluetooth si permite accesul la internet fara abonament la vreo firma de telefonie, gratie aplicatiei inovative PushMail-Mobiquus, care faciliteaza o sumedenie de lucruri – de la instiintarea la primirea unui e-mail, pana la deschiderea atasamentelor pdf, rar, zip, a documentelor de tip foto-video si a fisierelor din suita Office, inclusiv Microsoft Office 2007. Costa 519 lei, cu tot cu TVA.
Producatorul acestui „cadou” 100% romanesc este Lucian Peticila, de 41 de ani, care se recomanda „brasovean sadea, nascut si crescut in cartierul Noua”.
Dupa ce a renuntat la facultate in anul II, a cochett cu agricultura, apoi a facut comert cu electrice si electrocasnice aduse din Germania, ca intr-un final sa-si puna pe picioare primele televizoare si primele DVD-uri „suta la suta romanesti, fabricate la Brasov”.
Si astfel a venit pe lume Allview, brandul romanesc de pe produsele unei firme de la poalele Tampei, si ea cu nume englezesc, Visual Fan SRL.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.