IPA Dream Team Braşov, pe primul loc în Campionatul de minifotbal al...

IPA Dream Team Braşov, pe primul loc în Campionatul de minifotbal al Instituţiilor Militare

0 67

Poliţiştii de la IPA Dream Team Braşov ocupă primul loc în clasamentul Campionatului de minifotbal al Instituţiilor Militare, la egalitate de puncte cu Jandarmii Multisport Braşov.
ISU Braşov a pierdut la limită jocul bun prestat în faţa jandarmilor. Cu toate că a lipsit de la acest joc, sportivul jandarm Csipo Levente se află în fruntea golgheterilor cu 18 goluri marcate.
Debutanta Secţia 229 Braşov (foto) a pierdut cu scorul de 1-8 în faţa vecinei de unitate Logistic Braşov, care în prezent ocupă locul trei, având şi un joc restanţă.
Tânăra echipă Secţia 229, aparţinând Garnizoanei Roman judeţul Neamţ, coordonată de subofiţerul Gargarici Mihai, debutantă în această ediţie, cu toate că a obţinut numai trei puncta, promite că în retur se va lupta de la egal la egal cu formaţiile de pe locurile fruntaşe.

Ultimele rezultate
ASA Braşov & IPA 1 Dream Team 1-4 (0-1). Au marcat: Popescu Cristian /Tamaş Robert 2, Blaj Ştefan, Stângă Alin.
ISU Braşov & Jandarmii Multisport Braşov 0-1 0-0). A marcat: Nicolae Costinel.
Secţia 229 Braşov & Logistic Braşov 1-8 (1-4). Au marcat:  Gargarici Mihai /Dumitrache Daniel 4, Cotus Marian 2, Vişan Florin 2.

Lotul Secţiei 229
1. Gargarici Mihai Alex, 2. Cristea Ciprian, 3. Bularca Vlad, 4. Carcu Ionuţ, 5. Dascălu Andrei, 6. Ariciul Mişu, 7. Lascu Florin, 8. Cadar Marian, 9. Dragomir Aurel, 10. Mihalachi Vlad, 11. Marin Sorin, 12. Tănase Slexandru, 13. Ianchis Radu, 14. Neacşu Florin, 15. Prichici Ciprian.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.