Ionut Lupescu: Preturile biletelor sunt normale

Ionut Lupescu: Preturile biletelor sunt normale

0 245

Ionut Lupescu directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, a afirmat intt-un interviu ca preturile pentru meciul Romaniei contra Sloveniei din preliminariile UEFA 2008 nu sunt deloc exagerate.

Lupescu crede ca prima reprezentativa de fotbal a Romaniei, nu vine sa joace in fiecare zi intr-un oras, si ca cei care vor cumpara biletele trebuie sa se gandeasca la acest lucru.


Astfel un bilet la tribuna 0 un bilet costa 200 de lei, la tribunele I si a II-a costa 100 de lei, iar la peluze pretul tichetelor este de 25 de lei.
„La meciurile disputate de echipele romanesti in cupele europene, preturile au fost duble si chiar triple si cu tot respectul pentru ele nu cred ca este normal acest fapt. Echipa nationala are un anumit standard si nu cred ca este un pret prea mare. Si la urmatoarele meciuri ale echipei reprezentative biletele vor fi la fel. Oamenii au posibilitatea sa vina sa-i vada pe Mutu, Chivu, Lobont si ceilalti tricolori. Nu ne ghidam dupa numele adversarului. Sper ca si la Timisoara sa vina lumea pentru ca nu intotdeauna nationala are posibilitatea sa joace acolo”, a afirmat Ionut Lupescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.