Ionut Cristache, date devastatoare despre PNL. Toți tac!

Ionut Cristache, date devastatoare despre PNL. Toți tac!

1 106

Liberalii tac mâlc când vine vorba despre administratiile coduse de ei. Acum cateva luni ni le dădeau drept exemplu de corectidune, eficiență și pragmatism. Acum e jale! Și asta cînd nu sunt facute toate dezvăluirile, tunurile și jaful consecvent la care sunt supuse localitățile și județele care le administrează. Parcă s-a mai „jucat” piesa aceasta, cănd Cotroceniul era ocupat de băsescu, iar în țară liberalii interpretau AVIARA. Toate sunt posibile și datorită lipsei unei opoziții reale din partea PSD.
Jurnalistul Ionut Cristache aduce in fata opiniei publice realitate care parca a fost ascunsa.

”Asta nu este o postare politica, e vorba strict despre date, e daca vreti o analiza strict statistica:
* Suceava – conducere PNL,
* Timisoara – conducere PNL,
* Deva-conducere PNL,
* ARAD-conducere PNL,
* Brasov-conducere PNL!
Toate aceste orase (judete) au baroni galbeni!
Bineinteles, baronii cei mai rai si cei mai ticalosi sunt de la #ciumarosie, am convenit asta, am stabilit, am batut-o-n cuie, e fixata, stie toata lumea, da?!
Dar cu astia ce facem?

Ca baronii galbeni au facut numirile managerilor de spital, ei i-au girat, ei sunt ordonatorii de credite, ei sunt direct implicati in situatia data ca sa nu zic vinovati? Isi face PNL o analiza interna zilele astea, cu ei va merge in continuare? Pe ei ii intreb ca ei au promis altfel de politica, fara baroni, pe baze meritocratice bla-bla?!

Tot cu astia? Si inca o chestiune, daca in locul zonelor mentionate se intamplau nenorocirile in, sa luam asa aleatoriu: Craiova, Buzau, Teleorman, Neamt, fiefuri rosii cum ar veni… nu ma intreb ce s-ar fi intamplat! Va zic direct, din experientele noastre anterioare foarte recente, erau linsati PSD-istii! Lapidati! Așa, liniste si pace si “toata lumea face tot posibilul sa fie bine”! #MinunataTara”, a scris jurnalistul pe pagina de socializare.

Horia D.R.

COMENTARII

  1. PNL-CIUMA GALBENA impreuna cu CIUMA-IOHANIS si CIUMA- MERKEL vor sa distruga ROMANIA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.