Ionel Goidescu şi-a lansat ADN-ul la Braşov!

Ionel Goidescu şi-a lansat ADN-ul la Braşov!

0 137

Ieri a avut loc prima conferinţă de presă a ADN  Brasov, susţiută de Ionel Goidescu, la sediul actual din str. Alexandru Vlahuta nr. 63, Brasov. Alături de Ionel Goidescu, coordonatorul Organizatoric Judetean, au mai participat la conferinţa de presă Cornel Onescu, Lucian Macovei – candidatul de primar pentru localitatea Hoghiz dar şi Alice Moise, candidat ADN la Consiliul Local Predeal.

Ionel Goidescu a declarat  referitor la conducerea organizatiei judeţene a partidului  că aceasta a ,,fost validată prin vot acum o luna de zile, eveniment la care au participat coordonatorul politic la nivel national, Cătălin Ivan şi coordonatorul organizatoric la nivel national, Ion Răducanu. Practic, acesta este momentul de start al organizatiei Brasov. Ne-am asumat responsabilitatea privitor la examenele electorale ulterioare pentru alegerile locale  şi alegerile parlamentare din toamnă. Ne-am luat angajamentul că vom încerca să depunem liste de candidati în toate localităţile din judeţ. Începând de astăzi, săptămânal, vom prezenta  în conferinţele de presa, candidaturile reprezentatilor ADN Braşov pentru funcţiile din administratia publica locala Brasov. În data de 22 februarie a avut loc şi prima Adunare Generală a Organizatiilor ADN din Romania (AGORA), eveniment care a avut loc la Bucuresti si unde s-a aprobat Programul politic al Partidului Alternativa pentru Demnitate Nationala, Stategia de Campanie pentru alegerile locale 2020 precum si Proclamatia de la Bucuresti”.

La rândul său Cornel Onescu a spus că: ,,Alternativa pentru Demnitate Natională reprezintă pentru noi o echipa, o echipa in care se vorbeste cu emotie despre demnitate, de suveranitate nationala, de patriotism, de istoria reala si frumoasa a acestei natiuni, de inaintasii nostri, dar si de un viitor al copiilor nostri, valori in care ne regasim totii!  Experienta mea administrativa si organizatorica de peste 35 de ani in domeniul ingineriei feroviare, va fi canalizata cu precadere catre cetateni si catre sistemul feroviar, sistem dezbinat si macinat de factorii politici”.

Alice Moise: tinerii trebuie să se implice

Predeleanca Alice Moise a accentuat ideea că : ,,generaţia tânară s-a saturat să stea deoparte. De aceea Alice a spus că ,,generaţia mea trebuie să se implice! Stand deoparte si doar criticand sau judecand ceea ce se intampla in zona administratiei publice nu vom rezolva nimic. Trebuie sa ne implicăm! Trebuie să punem în valoare potenţialul oraşului Predeal.  Vedem şi simţim că trebuie făcut ceva. Eu mă voi implica în oraşul Predeal, acolo voi munci în sprijinul ceatăţenilor”.

Candidatul oficial al al partidului ADN la primăria Hoghiz, Lucian Macovei a susţinut în conferinţa de presă faptul că se bucură că ,,exista încă  oameni care gandesc pro-activ, gandesc romaneste si m-as bucura ca aceasta atitudine sa se rasfranga la nivel national. Sunt de profesie inginer, stabilit in comuna Hoghiz, nu am mai facut politica pana acuma, nu m-am implicat pana acum dar am fost intrigat ori de cate ori am vazut ce se intampla.  Ni s-au aruncat momeli si promisiuni desarte. Noi trebuia sa traim cu senzatia ca va fi bine, binele s-a lasat asteptat!  Ce m-a manat pe mine sa intru in politica este faptul ca am ajuns la concluzia ca nu as vrea ca peste o perioada de timp, copii mei, sa se uite in ochii mei si sa imi spuna ”Mai tata, tu chiar nu ai putut sa faci nimic?” Am ales sa  ma implic cu credinta ca localitatea Hoghiz are nevoie de un om tanar, cu o viziune moderna care sa aduca in primul rand normalitate. Cand spun normalitate, ma refer la conditiile normale de trai in anul 2020, ma refer la apa curenta, la canalizare si gaz. Nu putem vorbi de un viitor cand nu avem o baza pe care sa il putem cladi. Este necesara o luare de pozitie. Pe acest considerent, invit pe toata lumea sa se implice. Este momentul sa ne implicam! Sunt genul de om care niciodata nu a  stat deoparte, am preferat sa fac! Trebuie sa iesim din starea de confort si sa ne implicam. Consider ca localitatea Hoghiz are nevoie de un om cu energie, cu viziune, un om capabil sa faca schimbari, sa faca lucruri in beneficiul cetatenilor”.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.